Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Citromos kollagén csomag

17.226 Ft
15.900 Ft
(265.00 Ft / adag)

Csomagban olcsóbb és ajándék shaker
Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Citromos kollagén csomag

A kollagén a szervezet legfontosabb építőköve, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki.  A csomag tartalma 2 doboz Vitaking citromos PeptanⓇ Kollagén, 10% kedvezménnyel, és mellé ajándékba küldünk egy Vitaking Shakert.

Vitaking Citromos PeptanⓇ Kollagén (marha) 330g

Citromos Kollagén steviával (330g) × 2

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. A Vitaking Kollagén termék PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citrom ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11 g, melyből 9 g a fehérje (kollagén) tartalom.

Shaker 500ml-es (Zöld színű) Vitaking

Szeretnéd egyenletesen, csomómentesen elkeverni a fehérje vagy aminosav kiegészítődet? Keverd össze a Vitaking Shakerrel kényelmesen, gyorsan és egyszerűen és fogyaszd azonnal. Töltsd bele az általad használt por alapú kiegészítődet,  adj hozzá vizet, vagy gyümölcslevet, rázd össze és már fogyaszthatod is!

590 FtFt

Csomagban olcsóbban + ajándék Shaker!

Használd ki a kedvezményt, és lepd meg magad ezzel a citromos ízű PeptanⓇ kollagén csomaggal akciós áron, és a Shakert ajándékba küldjük hozzá. Miért Peptan kollagén? A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes készítmény. Ebben a formában az emberi szervezet számára nagyon  könnyen emészthető és hasznosítható.

Még nincsenek értékelések.

„Citromos kollagén csomag” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&