Mag-Maxx ImmunExtra 90g
Az Immunbomba gyümölcskristály a jelenlegi helyzetre való tekintettel továbbfejlesztették, a fokozottabb antivirális hatás elérése érdekében.
Olyan összetevőket adtak a termékhez, mint például a csipkebogyó és bodzavirág.
Ezen növények hatásai évszázadok óta használatosak a Magyar népi gyógyászatban.
Összetevők:
csipkebogyó, gránátalma, cékla, maltodextrin, meggy, szőlő, ananász, tőzegáfonya, fekete ribizli, fekete áfonya, bodzavirág, fekete bodza, homoktövis, narancs, sárgarépa, alma
Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót, illetve gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat.
Allergén információ:
nyomokban zellert tartalmazhat.
Az Immunextra nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
AJÁNLOTT FOGYASZTÁSI MENNYISÉG:
Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr),
gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen.
Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.
A termék átmeneteileg a tünetek felerősödését okozhatja.
Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!
AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:
Cékla
Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.
Sárgarépa
A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.
Tőzegáfonya
Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.
Alma
A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.
Fekete bodza
A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.
Homoktövis
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.
Ananász
Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.
Meggy
A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.
Vörös szőlő
A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.
Fekete áfonya
A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.
Csipkebogyó
A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A csipkebogyó készítmények jól használhatók erősítő, üdítő és élvezeti célokra is.
bodzavirág
Tanulmányok kimutatták, hogy a bodza kivonat hatékony az influenza ellen. A bodza virágát hagyományosan megfázás, influenza és láz kezelésére használják, mivel erős izzasztó és hűtő összetevőket tartalmaz. A közelmúltban tesztelték a bogyó egyik elfogadott kivonatát, és kimutatták, hogy jelentős javulást hozott az influenza tüneteinél 2-3 nap leforgása alatt.
Fekete ribizli
Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokat is.
Súly: 90g
Még nincsenek értékelések.