Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
vizszuro-pump

Proline házi ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozóval

78.000 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Proline házi ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozóval

Vajon mennyire szennyezett az Ön csapvize?

Számtalan káros, a testünkre hosszú távon ártalmas hatású anyag található meg a vezetékes vízben. Tudta, hogy a csapvíz többek között, rengeteg hormont, nehézfémet, különféle vegyi anyagokat, klórt, stb. tartalmaz? Tehát miközben Ön jóízűen megiszik egy pohár vizet, amit a csapból eresztett, ezek mind bekerülnek a szervezetébe. Elég rémisztő, igaz?

Ha szeretné elkerülni ezeket a különböző nemkívánatos anyagokat, akkor kezdje az alapoknál, és fogyasszon mától Ön is tisztított vizet!

Minőségi ivóvíz a csapból!

A Proline házi ivóvíztisztító berendezés segítségével bármikor fogyaszthat tiszta vizet, ráadásul igen kedvező áron. Ez az egyik legjobb és leghatékonyabb víztisztító készülék a piacon, amely kiváló minőségű ivóvizet állít elő. Mindezt alacsony karbantartási költségek mellett, elérhető áron.

Működése során nem használ vegyszereket, hanem szűrők segítségével a fordított ozmózis elvén tisztítja meg a csapból jövő vizet. A víz egymás után 5 szűrőn megy át, amelyek még a legkisebb méretű szennyeződéseket is kiszűrik belőle, és csak ezután kerül az Ön poharába.

Gyakorlatilag csak a vízmolekulák képesek átjutni mind az 5 szűrőn, így minden egyéb anyag kívül reked. Tehát nincs az a vírus, baktérium, hormon vagy egyéb szennyeződés, ami bekerülhetne az Ön poharába!

Ez a berendezés nyomásfokozóval van ellátva, így ahol alacsony a nyomás a vízvezetékrendszerben, ott is kényelmesen használhatja a berendezést!

A konyhai mosogató alá kell beépíteni. Beszerelése igazán egyszerű, bárki könnyedén meg tudja tenni rövid idő alatt a részletes használati kézikönyv segítségével.

Nem kell többé ásványvizet vásárolnia, a tisztított víz sokkal jobb ízű, és egészségesebb! A készülék által előállított tisztított víz kellemesebb ízű lesz, mint a korábban fogyasztott csapvize. Ha eddig nehezére esett meginni naponta több liter vizet, ezentúl élvezni fogja! A tisztított vízzel készült ételei finomabbak, élvezhetőbbek, sokkal intenzívebb ízűek lesznek, az ízek javulását érzékelni fogja ételein, kávéján, teáján. Háztartási gépeinek (mint pl. kávéfőző, gőzös vasaló, párásító) élettartama meghosszabbodik, hiszen nem rakódik le rajtuk a vízkő. Poharai, edényei is teljesen tiszták lehetnek, szinte semmi nem tisztítja meg olyan tökéletesen ezeket a dolgokat, mint a tisztított víz.

Egy szóval: a tisztított víz fogyasztásával Ön és családja nagy lépést tesznek az egészséges és minőségi élet felé!

Védje saját és gyermekei egészségét Ön is kristálytiszta ivóvíz fogyasztásával! A minőségi ivóvíz alapvető szükséglet.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy nézzen be valamelyik boltunkba és segítünk!

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&