Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
Vitaking Vitemix multivitamin szirup
Vitaking Vitemix multivitamin szirupVitaking Vitemix multivitamin szirup

Vitaking Vitemix multivitamin szirup

4.190 Ft (20.95 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Vitaking Vitemix multivitamin szirup

Finom, multivitamin szirup gyerekeknek

A Vitemix ízletes növényi kivonatok és  vitaminok folyékony kombinációja, így a legkisebbek is hamar megszeretik, és könnyen fogyaszthatják. Olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint a C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin, béta-karotin (az A-vitamin elővitaminja) és a B-vitamin család összes tagja. Ezen kívül rengeteg répa- búzacsíra- és csipkebogyó kivonat van benne.

Általánosságban elmondható, hogy a gyermekek kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, emiatt hiányt szenvedhetnek különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Az egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, ráadásul mindennap.

A Vitemix multivitamin szirup a gyermekek sajátosságait figyelembe véve készült, kimondottan finom vitamin és gyógynövény összeállítás.

Lássuk, hogy mi van az üvegben

Csipkebogyó kivonat

A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1-, B2-, B3- és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer  és a légutak normál működéséhez. Hozzájárulhat a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

Répa kivonat

A répában rengeteg béta-karotin van, ami az A-vitamin elővitaminja, az A-vitaminról köztudott, hogy hozzájárul a normál látás fenntartásához. A répa C-vitamint is tartalmaz, így hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá a répa remek kalciumforrás, ami különösen hasznos a fejlődő szervezet számára.

Búzacsíra kivonat

Minden csíra egészséges és értékes tápanyagforrás. A búzacsíra rengeteg ásványi anyagot tartalmaz (vas, magnézium, kalcium, kálium, foszfor, klór, kén, cink, mangán, kobalt, réz, jód). Ezen kívül a tele van a szervezet számára hasznos növényi vegyületekkel enzimekkel, és jelentős a klorofill tartalma is.

B-vitaminok

Minden B-vitamin külön-külön egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ám van egy közös tulajdonságuk: együttesen vesznek részt az energiatermelési folyamatokban, ezért együtt célszerű fogyasztani őket, mivel egymás hatását erősítve vesznek részt a szervezet működésében.

D-vitamin

A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. A D-vitamin alapvető feladata a vér foszfor- és kalciumszintjének szabályozása, és az egészséges fogazat fenntartása.

C-vitamin

A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul víz-oldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és fokozza a vas felszívódását.

E-vitamin

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Béta-karotin

A béta-karotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezet képes ebből A-vitamint előállítani, mégpedig pontosan annyit, amennyire szükség van.

A gyerekek nem szeretik a tablettákat, de ezt a kiváló folyékony Vitemix multivitamint garantáltan szeretni fogják.

 

Napi ajánlott mennyiség: 1 evőkanál: 15 ml étkezés előtt

Figyelmeztetés:  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI bejegyzési szám: 26183/2021

Felbontás után 3 hónapig használható, legfeljebb szoba hőmérsékleten (25°C-on) tárolandó!

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking Vitemix multivitamin szirup” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&