Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

STUDENT NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)

13.900 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

STUDENT NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)

Miben segít?

 • serkenti a szellemi teljesítményt és az éles gondolkodás képességét
 • javítja a koncentráló képességet
 • táplálja az agysejteket, ezáltal serkenti az agyműködést
 • csökkenti a stresszt
 • serkenti az elme működését
 • támogatja az idegrendszer működését
 • immunerősítő hatása is ismert
 • energizál

Termékleírás:

Kiknek ajánlott a szedése?

 • tanulóknak
 • gimnazistáknak
 • vizsgaidőszakra
 • egyetemistáknak
 • főiskolásoknak
 • bárkinek, aki tanulmányokat folytat és szeretné növelni szellemi teljesítményét

Olyan sokszor tették fel vevőink azt a kérdést, hogy Mit szedjek a vizsgáim idején? Mit is szedhetnék, hogy jobban menjen a tanulás? – Mit szedhetne az iskolás gyerekem?
A G&G megoldotta a problémát, mert végre megérkezett a G&G Student – Tanulói napi csomag. Ez a különleges gondossággal összeállított csomag olyan összetevőket tartalmaz, amelyek az elme működését serkentik, és ezáltal segítik a tanulás folyamatát. A StudentTanuló napi csomag   összetevői, mint például a Halolaj kapszula, elősegítik a memória működését. A csomag tartalmaz még B1 vitamint, amit egyszerűen csak az elme vitaminjának neveznek szakmai körökben, mert segíti az elme éles működését. A G&G Student napi vitamin csomagban található Kolin és Inozitol fontos szerepet tölt be az idegrendszer megfelelő működésében és az agyműködésben. A C-vitaminról köztudott hogy univerzális készítmény, ebben az esetben úgy segít a tanulásban, hogy képes csökkenti a fáradságot.

A termék nap, mint nap szedhető napi vitamincsomagként, mivel ez a csomagunk tartalmaz még Mega2000 multivitamin és ásványi anyag kapszulát is, amely a 43-féle összetevőjével emeli a Student  csomag hatékonyságát. A Student csomagunkhoz fokozott folyadék (tiszta víz) fogyasztást javasoljuk, mivel a csomag összetevői így tudják kifejteni igazán hatásukat. Napi szinten javasolt folyadék mennyiség testsúly kilogrammonként 0.04 dl. (pl:50kg X 0.04 = 2 liter. A praktikus napi csomagokban adagolt kiszerelés megkönnyíti a vitaminszedést. A kis tasakokat könnyen el lehet tenni a zsebünkbe vagy a táskánkba, és ebéd után csak folyadékra van szükség a bevételhez.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők (1 napi csomagban):

2db Mega2000 kapszula (43-féle összetevővel),
1db B1 100mg kapszula, 1db Kolin-Inositol 250 mg kapszula, 1db Cvitamin csipkebogyóval és acerolával 500mg kapszula, 1db Kal-Mag Formula 250 mg kapszula, 1 db Omega 3 Halolaj 500 mg kapszula


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

 


Szedési javaslat:

 

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Még nincsenek értékelések.

„STUDENT NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&