Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

10.000 Forintnál
Ft
10.000 Ft

Króm pikolinát (100)

2.600 Ft (26.00 Ft / tabletta)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Króm pikolinát (100)

A króm egy esszenciális, azaz nélkülözhetetlen nyomelem, mivel elengedhetetlen az emberi szervezet szénhidrát- és zsíranyagcsere folyamatihoz.

A mezőgazdaság mai állapota miatt és a táplálkozási szokásoknak köszönhetően a felnőtt lakosság króm fogyasztása 20-40%-kal csökkent, ráadásul a króm felvétele az ételekből igen kevés (kisebb, mint 3%).

A króm-pikolinát a króm egy formája, mely a legszélesebb körben terjedt el az étrend-kiegészítők között. A pikolinát gyártása folyamán a triptofán nevű aminosavval alkot párt a króm, így a test jobb hatásfokkal képes felvenni.

A króm közreműködik a szénhidrát, fehérje és zsíranyagcserében.

A szénhidrát anyagcserére való kedvező hatása miatt a cukorbetegeknek különösen figyelniük kell a megfelelő króm bevitelre.

Közreműködik a normál vércukorszint fenntartásában, ezért a vitaminszakértő szerint beilleszthető lehet egy cukorbeteg étrendjébe.

 OÉTI bejegyzési szám: 6450/2010.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Króm 200 mcg 500

Még nincsenek értékelések.

„Króm pikolinát (100)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&