Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

ARTEMIZIA folyékony étrend kiegészítő, 150 ml

8.510 Ft
7.660 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

ARTEMIZIA folyékony étrend kiegészítő, 150 ml

Fedezze fel új folyékony termékünket, amely egyesíti az artemízia és az MCT olaj jótékony hatásait,
hogy segítsen Önnek elérni az egészségesebb életmód céljait! Ez a különleges formula a természet erejét hozza el Önnek egy könnyen fogyasztható formában.

Az artemízia, vagy más néven üröm, hosszú ideje használt gyógynövény, amelynek számos pozitív hatása ismert. Ebben a termékünkben az artemízia kivonat antibakteriális, gyulladáscsökkentő és emésztést segítő tulajdonságai kiegészülnek az MCT olaj előnyeivel. Az MCT olaj közepes láncú triglicerideket tartalmaz, amelyek könnyen emészthető zsírok és azonnali energiát nyújtanak szervezetének. Ez a kombináció segíthet az emésztés javításában, a testsúly kontrollálásában és a mentális frissesség fenntartásában.

Az artemíziát hagyományosan a malária kezelésére és megelőzésére használt gyógynövény, de a kutatások azt is sugallják, hogy rákellenes hatásokkal is rendelkezhet. A növény egyik fő hatóanyaga az artemisinin, amely rákos sejtek elleni aktivitást mutathat.

Az artemisinin különösen érdekes a rák terápiás szempontból, mivel olyan mechanizmusokra hat, amelyek a rákos sejtekben eltérőek lehetnek a normális sejtekhez képest. Számos kutatás azt sugallja, hogy az artemisinin képes lehet kiválasztani és elpusztítani a rákos sejteket, anélkül hogy nagymértékben károsítaná a normális sejteket. Ezen kívül az artemisinin gátolhatja a rákos sejtek növekedését, szaporodását és azok vérellátását is, ami hozzájárulhat a tumorsejtek visszaszorításához.

A folyékony formula gyors felszívódása és könnyű adagolása révén kiváló választás mindazok számára, akik a mindennapi életvitelük során szeretnék kiaknázni az artemízia és az MCT olaj potenciálját. Legyen szó reggeli energialöketről vagy egész napos vitalitásról, termékünk hozzájárulhat az egészségesebb élet eléréséhez. Válassza a természet erejét és próbálja ki ezt a innovatív folyékony formulát még ma!

Artemizia, artemisinin tartalmú immunerősítő és antioxidáns hatású folyékony étrend-kiegészítő készítmény E, A, D vitaminokkal.

OÉTI notifikációs szám: OGYEI 24152/2020

Ajánlott napi adag:
5 ml (1 teáskanál)
A terméket önmagban vagy turmixokba, salátára öntve fogyassza.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Tárolás:
Fénytől, sugárzó hőtől védett, száraz hűvös helyen tárolandó!
Felbontás után 30 napon belül fogyassza el.
ANTIOXIDÁNS
A termék E-vitamin tartalma hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

IMMUNERŐSÍTŐ
A termék A-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!Gyermekek elől elzárva tartandó!


ÖSSZETEVŐK:

MCT olajok, Artemisinin (Artemisia Annua kivonat); Vitamin: E-vitamin; Antioxidáns: Természetes klorofill; Vitamin: A-vitamin, D-vitamin

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„ARTEMIZIA folyékony étrend kiegészítő, 150 ml” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&