Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Szabados Pál: Kulcs az immunrendszerhez

5.775 Ft
4.045 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Szabados Pál: Kulcs az immunrendszerhez

Kulcs az immunrendszerhez

A Kulcs az immunrendszerhez napjaink egyik legaktuálisabb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. Az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer.

  • Hogyan tudja az emésztőrendszered lenullázni vagy megerősíteni az immunrendszered védekezőképességét?
  • Ezt mindenképp tudnod kell a védőoltásokról, mielőtt beadod!
  • Hogyan enyhítheti az életmódod a gyulladások, allergiák és autoimmun betegségeket?
  • Miért a tudás az influenza leghatékonyabb ellenszere?
  • Gyakorlati segítség és eszközök egy verhetetlen immunrendszer kialakításához.

 

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a „betolakodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Az immunrendszer kulcs az egészséghez, karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egészséges élethez.kodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Kulcs az immunrendszerhez azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenállóképessége nem tökéletes. Akár egy megfázás, egy influenza.

Azoknak, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

Azoknak, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

Azoknak, akik tudatosak a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobbá tenni, szeretnének a témában jobban elmélyülni.

Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

Egy szóval mindenkinek!

Még nincsenek értékelések.

„Szabados Pál: Kulcs az immunrendszerhez” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&