Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Szabados Pál: Kulcs a zsírégetéshez

5.775 Ft
4.045 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Szabados Pál: Kulcs a zsírégetéshez

Szervezetünk több ezer milliárd sejtjének működése során kétféle dolog történhet az elfogyasztott ételből származó energiaforrással, a cukorral: vagy hasznosítjuk azt az életben maradásunk érdekében (energiát ad nekünk, „elégetjük”), vagy a fölösleget elraktározzuk, tartalékoljuk a későbbi felhasználásra, hogy később nyerjünk energiát belőle.

Tény, hogy a májunkban és az izmainkban levő cukortartalékok csak kevés gyorsan mozgósítható üzemanyagot – azaz cukrot – képesek tárolni, míg a zsírsejtjeink, amik üresen kis tasakocskákhoz hasonlítanak, szinte bármennyi fölös, zsírrá átalakított cukor üzemanyagot képesek elraktározni.

Ha a zsírszöveteinkben a zsírsejtek száma nem elérte a maximumot, akkor több raktározó helyre van szükség. Azaz újabb zsírszövet képződik, ami az egyre terebélyesedő testméreteinken és gyarapodó testsúlyunkon is meglátszik.

Ezt a folyamatot hívjuk elhízásnak. Így keletkezik a túlsúly.

Erre mondják általában a szakemberek, hogy „túl sok kalóriát” fogyasztunk, és túl keveset mozgunk. Ez a „mozgásszegény életmód” következménye.

Az ilyen és hasonló megállapítások azonban nem oldják meg azokat a panaszokat, amik az egyre növekvő túlsúllyal járnak kéz a kézben.

A könyv lapjain igyekszem becsülettel körbejárni a zsírégetés vagy zsírraktározás, illetve inkább zsírfelhalmozás „mérleghintáját”.

Ez a két folyamat nyilvánvalóan ellentétes egymással – gondolnánk, hiszen vagy zsírt égetek el, vagy zsírt teszek félre a növekvő pocak, megvastagodó csípők, combok vagy alkarok folyamatosan megtöltődő zsírsejtjeiben.

A helyzet azonban nem ilyen egyszerű. Ennek a könyvnek a célja pont az, hogy a fenti két, egymással ellentétesnek látszó folyamatnak a megértése után, már tenni tudjunk, és tenni akarjunk a szervezetünkben lejátszódó folyamatok ismeretében annak érdekébe, hogy alakunk és testsúlyunk az egészségünket is támogató irányban változzon.

Ez a könyv a zsírégetést teszi a középpontba, és sorra veszi a zsírégetésre ható olyan tényezőket, amikre bárki hatást gyakorolhat, amiken bárki változtathat.

 

Olvasói vélemények:

„Nagyon jól érthető a könyv!”

„Már értem, hogy miért nem sikerült eddig lefogynom: túl stresszes voltam!”

„Le sem tudtam tenni, két nap alatt kiolvastam! Az egyik nagy kedvencem.”

“A tartós sikerhez minden, a zsírégetésre ható tényezővel számolni kell.

Ezért páratlan a Kulcs a zsírégetéshez című könyv!

A könyv kitér a zsírégetés minden olyan fontos területére, ami összefüggésében egy valódi életmódváltást jelent, ami messze nem csak annyiból áll, hogy együnk kevesebb cukrot (azaz szénhidrátot) és jóval több zsírt.

Ez a könyv arra ösztönzi az olvasót, hogy bátran kezdjen bele, és használja a könyvben leírt javaslatokat a maga javára, egészsége érdekében.” – Dr Suba Réka

Még nincsenek értékelések.

„Szabados Pál: Kulcs a zsírégetéshez” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&