Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
Hyaluronsav komplex
Hyaluronsav komplex

Hyaluronsav Komplex

8.140 Ft (135.67 Ft / kapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Hyaluronsav Komplex

Hyaluronsav komplex kollagénnel (Mobilee®)

A hyaluronsav szöveteink egyik fontos alkotóeleme. Az életkor előrehaladával a termelése csökken. A kollagén szintén a kötőszövet építőeleme. Hyaluronsavat és kollagént tartalmazó készítmény.  Leginkább a sportolók, a fizikai munkát végzők és a 40 év felettiek (40 éves kor felett a szervezetben jelentősen csökken a termelődése) számára igen célszerű ez a kiegészítés.

Napjaink egyik titokzatos, mégis népszerű anyaga

Hasonlóan az aminosavakhoz a kollagénhez, és elasztinhoz, ez a sav is része szervezetünknek, tehát szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek.

Csökkenő a hyaluronsav termelés

A hyaluronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával  termelődése folyamatosan csökken. A Swanson Hyalurinsav komplex kapszulánként 1,65mg kollagént is tartalmaz.

Aktív hatóanyag 1 kapszulában

Mobilee ® 33 mg
(22,11 mg hialuronsav,1,65 mg kollagén, 3,63 mg egyéb poliszacharidok)

Figyelmeztetés: Ne szedje a terméket, ha ön terhes, vagy szoptat. Konzultáljon orvosával, ha vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI szám: 20669/2018

 

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„Hyaluronsav Komplex” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&