Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

ÜGYVEZETŐI (EXECUTIVE FEELING FINE) NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)

17.900 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

ÜGYVEZETŐI (EXECUTIVE FEELING FINE) NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)

Miben segít?

 • növeli a koncentráló képességet
 • serkenti a szellemi frissességet
 • erősíti az immunrendszert
 • véd a fáradtság ellen
 • táplálja a bőrt
 • energizál
 • elősegíti a nyugodt alvást
 • támogatja az idegrendszer működését
 • védi a prosztatát
 • véd a környezeti ártalmakkal szemben

Termékleírás:

Kiknek ajánlott a szedése?

 • erősen megterhelő szellemi tevékenységet végzőknek
 • ügyvezetők számára
 • szellemi munkát végzők számára
 • stresszes életmódot élők számára
 • menedzserek részére

Az Ügyvezetői (Executive Feeling Fine) egy speciális napi csomag, amely kimondottan ügyvezetőknek és intenzív szellemi munkát végzőknek lett összeállítva. Tartalmaz minden olyan alap szinten szükséges vitamint és ásványi anyagot, és ezen felül olyan összetevőket is, amelyek segítik a szellemi frissességet és a kiegyensúlyozottságot egész napra. A praktikus napi csomagokban adagolt kiszerelés megkönnyíti a vitaminszedést. A kis tasakokat könnyen el lehet tenni a zsebünkbe vagy a táskánkba, és étkezés után csak folyadékra van szükség a bevételhez.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

Az 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők (1 napi csomagban):

5000 NE A-Vitamin, 400 NE D-Vitamin, 50 mg B-Vitamin komplex, 1000 mg C-Vitamin, 400 NE E-Vitamin, 500 mg Tengeri hínár – Kelp, 250 mg Kolin és Inozitol, 200 mcg Szelén, 50 mg Cink, 1 kapszula Multimineral (ásványi anyag komplex) és Cal-M Formula 250mg (Kalcium-Magnézium almaecettel).


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

 


Szedési javaslat:

1 napi csomag reggeli vagy ebéd után

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Még nincsenek értékelések.

„ÜGYVEZETŐI (EXECUTIVE FEELING FINE) NAPI VITAMINCSOMAG (G&G)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&