Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Mag-Maxx Meggy gyümölcskristály 90g

8.490 Ft
7.640 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Mag-Maxx Meggy gyümölcskristály 90g

SZUPERKONCENTRÁTUM AZ EGYIK LEGERŐSEBB ANTIBAKTERIÁLIS HATÁSÚ GYÜMÖLCSBŐL

Télen, nyáron és még a szabadságod alatt is utolér a megfázás? Mindig a legrosszabbkor kapja el a gyerek az óvodában, iskolában a bakteriális fertőzéseket? Nem találod a módját, hogyan tudnál hatékonyan, és egyben természetes módon küzdeni a baktériumok okozta kellemetlen gyulladásos tünetek ellen? Itt egy megoldás: gyümölcskristályunk rendkívül ízletes, ezért akár desszertnek is adhatod gyerekeknek, miközben erősíted vele az egész családod immunrendszerét a meggy piros színanyagának szuper-koncentrált antioxidáns erejével.

Ez a 100%-ban természetes meggykivonatból készült szuperkoncentrátum egyedülállóan gazdag antioxidánsokban és vitaminokban. A kristályosítási folyamat során a meggy esszenciája összpontosul, így minden gramm tele van az erőteljes tápanyagokkal, amelyek segítik a szervezet védelmét és működését.

A meggy rendkívül gazdag C-vitaminban és különféle antioxidánsokban, amelyek erősítik az immunrendszert és segítenek leküzdeni a káros szabad gyököket. Ezenkívül a meggyben található antocianinok, az egészséges növényi vegyületek, hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének támogatásához.

A kristályosított szuperkoncentrátum meggyből könnyen beilleszthető az étrendjébe. Csak napi 1-2 teáskanálnyira van szükség az intenzív íz és a tápanyagok élvezetéhez.

Ez a termék nem csak a egészséges, de az ízlelőbimbókat is kényezteti.

Válassza ezt a kristályosított szuperkoncentrátumot, hogy felfedezze a meggy éllettani hatásait egy új és izgalmas formában. Tegye az egészséget az élet középpontjába, és élvezze a természet erejét minden cseppben!

Még nincsenek értékelések.

„Mag-Maxx Meggy gyümölcskristály 90g” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&