Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

4R BÉLTISZTÍTÓ PROGRAM (G&G)

99.000 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

4R BÉLTISZTÍTÓ PROGRAM (G&G)

A teljes emésztőrendszer tisztítása, méregtelenítése és újjáépítése 2 hónap alatt

 

Miben segít?

 • csökkentheti vagy megszüntetheti a tápanyag felszívódási problémákat
 • emésztési problémák (puffadás, szelesség, hasmenés, székrekedés) esetén ajánlott
 • méregtelenítő, baktérium-, gomba- és parazitaölő hatású
 • reflux, IBS, áteresztő bél szindróma, vastagbél gyulladás, gyomor, hasnyálmirigy, máj és epe problémák esetén javasolt
 • javítja az általános közérzetet, növeli az energiaszintet, hangulatjavító hatású
 • gyulladáscsökkentő, immunrendszer erősítő
 • csökkenti az allergiás tüneteket
 • optimalizálja a testsúlyt
 • fiatalos lendületet ad szervezetünknek

 

Termékleírás:

Minden betegség többé-kevésbé a bélrendszerből indul ki. Ez egy olyan állítás, amely nem véletlenül vált oly népszerűvé az elmúlt években, hiszen testünk egészséges működése óriási mértékben függ emésztőrendszerünktől. Attól az egységtől, amely a szájtól, a nyelőcsövön, a gyomron, a vékony-, és vastagbélen keresztül a végbélig tart, és amelynek nyálkahártyával borított felülete elérheti a 400m2-t, ami testünk teljes bőrfelületének hozzávetőlegesen 200szorosa!

Az emésztőrendszerünkben termelődő gyomorsav például nem csak a tápanyagok lebontásában, hanem a kívülről bejutni akaró káros baktériumok és egyéb kórokozók elpusztításában is központi szerepet játszik.

Másrészről viszont az emberi test milliárdnyi jótékony vagy semleges baktérium lakóhelye is egyben, sőt a legújabb számítások szerint egy átlagos felnőtt testében 40ezer milliárd baktérium jut 30ezer milliárd emberi sejtre, azaz a bennünk élő baktériumok száma meghaladja az emberi sejtek számát! Csak a vastagbélben 100 milliárd különbözőféle baktérium él, melyek felelősek többek között a vitamin szintézisért, az energia termelésért, az emésztésért, az immunrendszer megfelelő működéséért, és szoros kapcsolatban állnak agyunkkal is. Ha azonban a bélflóra egyensúlya felborul, annak számtalan káros következménye lehet egészségünk szempontjából.

A stressz, a méreganyagok, a helytelen táplálkozás, az öregedés és a gyógyszerek fogyasztása csak néhány ok a sok közül, melyeknek hatására a gyomorsav megfelelő termelődése, a bélflóra egyensúlya és a bélrendszert alkotó szövetek sértetlensége, egysége megbomlik. Amint ez megtörténik, fokozatosan megjelennek a nem kívánt következmények: romlik az emésztés, a bevitt tápanyagok, vitaminok nem szívódnak fel, nem hasznosulnak megfelelően, melynek hatására hiányállapotok alakulnak ki. A káros baktériumok és vírusok egyre inkább legyőzik a meggyengült immunrendszert – a tovább gyűrűző hatás következtében pedig fokozatosan az egész test megbetegszik.

Létfontosságú tehát egy jól működő és egészséges emésztőrendszer fenntartása illetve annak helyreállítása, és ebben nyújt Önnek professzionális segítséget a G&G szakértői által kidolgozott vadonatúj 4R Béltisztító Program.

A kúra célja, hogy újjáépítse a teljes emésztőrendszert erős bélbolyhokkal, elegendő gyomorsavval, megfelelő összetételű egészséges bélflórával és áteresztésmentes szövetállománnyal a belekben.

A program 4 részből áll, melyek egyenként 2 hétig tartanak és részben átfedik egymást. A program neve a 4 különböző rész angol nevének kezdőbetűit jelképezi:Remove (eltávolít), Replace (pótol), Reinoculate (újraolt) és Repair (kijavít), azaz 4R.

Eltávolítás (Remove) – 1. rész / 2 hét

A megszokott béltisztító programoktól eltérően illetve azokon túlmutatva, a 4R Programban az Eltávolítás fázis alatt nem csak a bélsár, azaz a bélfalakon lerakódott nem kívánatos tápanyag maradványok kipucolását, hanem a kórokozó vírusok, baktériumok, elszaporodott gombák, paraziták, élősködők kiirtását és az emésztőrendszer méreganyag terheltségének csökkentését is értjük. Ez utóbbiakat azért is fontos az elején kezelni, mivel ellenkező esetben egyrészt a bevitt hasznos probiotikumok a kórokozó élősködőket, gombákat is táplálhatják, ezáltal hozzájárulva további elszaporodásukhoz, másrészről az emésztőrendszer újjáépítését sem lehet addig hatékonyan és tartósan elvégezni, amíg a továbbra is jelenlévő méreganyagok újra és újra lerombolják a már egyszer elért eredményeket.

Az Eltávolítás szakaszban felhasznált G&G készítmények:

 • Digesta Cleanse kapszula
 • Saccharomyces boulardii kapszula
 • Májtisztító Formula
 • Psyllium Husk italpor

Pótlás (Replace) – 2. rész / 2 hét

A kúra második szakasza a jó emésztéshez szükséges anyagok pótlásáról illetve termelődésük fokozásáról, továbbá a gyomor és a bélrendszer perisztaltikus (hullámszerű, gyűrűző) mozgásának erősítéséről szól. Agyunk után a bélcsatorna falaiban található testünk legnagyobb idegsejt hálózata, amely aktívan odavissza kommunikál az aggyal. Ennek a hálózatnak alkotja központi részét a bolygóideg, amelyen keresztül érkeznek ideális esetben azok a megfelelő erősségű impulzusok, melyek az emésztéshez szükséges anyagok termelődését és a szükséges gyomor/bélmozgást kiváltják. A legújabb kutatások egyértelmű összefüggést állapítottak meg a különböző emésztési zavarok, betegségek és a bélidegrendszer, azon belül is a bolygóideg legyengült impulzusai között. A 4R Program második szakaszában a bolygóideg stimulálásával, illetve a legyengült impulzusok miatt kialakult alacsony emésztőenzim és gyomorsav szintek emelésével érjük el az emésztőrendszer működésének fokozását.

A Pótlás szakaszban felhasznált G&G készítmények:

 • Digesta Enhance emésztést segítő komplex
 • 5-HTP kapszula
 • Betain HCl
 • B6-komplex

Újraoltás (Reinoculate) – 3. rész / 2 hét

A bélflóra az emberi emésztőrendszerben élő összes mikroorganizmus közössége, melynek legnagyobb előnye a szervezet számára az, hogy a megemésztetlen tápanyag maradványokból, hasznos tápanyagokat állít elő. A bélrendszerben élő bélbaktériumok számos mérgező mellékterméket bontanak le, és fontos tudnunk, hogy a bélflóra alkotja immunrendszerünk első védelmi vonalát is. Összetétele az emésztőrendszer különböző területein más és más – egészséges szervezetben csak a vastagbélben telepednek meg mikroorganizmusok. Ideális esetben a semleges és hasznos baktériumok teszik ki a bélflóra 70-80%-át. A helytelen táplálkozás erjedést indíthat be a belekben és ilyenkor olyan környezet alakul ki, amely jobban kedvez a kártékony baktériumoknak illetve gombáknak, és ezek elszaporodása kiszorítja a jótékony baktériumokat. Miután ezeket a kórokozókat a kúra első részében kiírtjuk, az Újraoltás szakaszban már megtörténhet a bélflóra hatékony feltöltése barátságos bélbaktériumokkal, azaz probiotikumokkal. A G&G által újonnan kifejlesztett szupererős csúcs probiotikum, az Advanced Pro-VeFlora mega dózisban tartalmazza mind a 14-féle hasznos baktériumtörzset és kapszulánként 25 milliárd baktériumot tartalmaz.

Az Újraoltás szakaszban felhasznált G&G termékek:

Kijavítás (Repair) – 4. rész / 2 hét

Miután parazita és méreganyag mentesítettük emésztőrendszerünket, pótoltuk és erősítettük a különböző emésztőnedvek termelődését, stimuláltuk a bélidegrendszer működését és helyreállítottuk a bélflórát – a negyedik záró szakaszban már csak egy dolog van hátra: a beleink áteresztőképességével kapcsolatos hibák kijavítása. Amikor a bélfal sejtjeinek szorosan illeszkedő sejtkapcsolatai (tight junction) kitágulnak, a bél áteresztőbbé válik, amely lehetővé teszi, hogy káros baktériumok és különböző méreganyagok nem kívánatos módon a bélből a véráramba kerüljenek, ami kiterjedt gyulladásokat okozhat és az immunrendszer reakcióját válthatja ki. Ráadásul ezzel párhuzamosan a hasznos tápanyagok felszívódása pedig romlik, ami miatt tápanyaghiányok alakulhatnak ki. Ezt a jelenséget nevezik hétköznapi nyelven „szivárgó bélnek”, mely állapot egyre több és több embert érint hazánkban is. A Kijavítás szakaszban újraerősítve a bélfal sejtkapcsolatait, csökkenthetjük illetve ideális esetben megszüntethetjük a nem kívánatos tágulatokat és ezáltal helyreállíthatjuk beleink áteresztőképességét.

A Kijavítás szakaszban felhasznált G&G termék:

Digesta Mend italpor

A tavasz a megtisztulás ideje! Kezdje el még ma a G&G szakértői által, a legújabb kutatások alapján és kizárólag természetes hatóanyagokból összeállított, professzionális 4R Béltisztító Programot!

 

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők:

Lásd a címke fotóját fent! A 4R Béltisztító Programot alkotó 11-féle termék külön-külön is megvásárolható. Az egyes termékek összetevőit lásd az egyedi terméklapokon! (A fenti termékleírásban kattintson az egyes termékek linkjére!)


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

nem


Szedési javaslat:

Lásd a 4R Béltisztító Program Szedési Útmutatóját fent!

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Még nincsenek értékelések.

„4R BÉLTISZTÍTÓ PROGRAM (G&G)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&