Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
Vitaking Echinax szirup
Vitaking Echinax szirupVitaking Echinax szirup

Vitaking Echinax szirup

4.190 Ft (20.95 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Vitaking Echinax szirup

Gyógynövény szirup a bíbor kasvirág erejével

Miért nehéz a gyereknek a vitaminokat és étrend-kiegészítőket adni? Mert, olyan “fúúúúj” íze van!

A Vitaking Echinax egy speciális gyógynövény és ásványi anyag összeállítás gyermekeknek. Olyan fontos anyagokat tartalmaz, mint cink, réz, valamint bodzavirág kivonat, kasvirág kivonat, szibériai ginseng és csipkebogyó kivonat.

A Echinax szirup a gyermekek sajátosságait figyelembe véve készült, kimondottan finom gyógynövény összeállítás.

Lássuk, hogy mi van az üvegben

Kasvirág kivonat

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez és az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához.

Bodza virág kivonat

A bodzának mint gyógynövénynek szinte bármelyik része hasznos az ember számára, de csak a virág és a termés részét lehet használni belsőleg. A népi gyógyászat régóta kedvelt növénye. A bodzavirág rengeteg hasznos és értékes hatóanyagot tartalmaz.

Csipkebogyó kivonat

A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1-, B2-, B3- és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer  és a légutak normál működéséhez. Hozzájárulhat a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

Szibériai ginseng kivonat

A szibériai ginseng a kínai panax ginseng közeli rokona. A ginsenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető.  Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1- és B2- vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

Cink

A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Réz

A réz egy fontos ásványi anyag, mivel részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában, és  a normál vas-szállításban, hozzájárul  az immunrendszer normál működéséhez és a  a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 A gyerekek nem szeretik a tablettákat, de ezt a kiváló folyékony Vitaking Echinax szirupot garantáltan szeretni fogják.

Napi ajánlott mennyiség: 1 evőkanál: 15 ml étkezés előtt

OGYÉI szám: 26174/2021

Figyelmeztetés:  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Felbontás után 3 hónapig használható, legfeljebb szoba hőmérsékleten (25°C-on) tárolandó!

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking Echinax szirup” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&