Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
Vitaking Bíbor kasvirág
Vitaking_echinacea_90_new_termék cimke

Echinacea (Bíbor kasvirág) (90)

3.290 Ft (36.56 Ft / kapszula)

Új megjelenés - koncentrált hatóanyag tartalom!
Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Echinacea (Bíbor kasvirág) (90)

Az echinacea (bíbor kasvirág) egy Amerikából származó növény, amelyet már őseink is alkalmaztak különböző sérülések kezelésére.

Hozzájárulhat a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez.

A Vitaking legújabb kasvirág terméke Bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz porítva (4:1), ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.

A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az echinacea az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően.

Elég régi gyógynövény, a legősibb, legrégibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik.

Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel biztonságos immunerősítő szer.

Hogyan használjuk a kasvirágot?
Meg kell enni. Hiába csinálunk belőle teát, a hatóanyagok nagy része zsírban oldódik. Tehát valamelyik étkezésnél kell megenni, ami lehetőleg tartalmaz némi zsíradékot is. És majd ez a vékonybélben szépen fel fog szívódni a zsírokkal együtt.

A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antimikrobás anyagot, az interferont fokozottabban termelik.

Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

  • az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • légzőszervi egészség: segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra.

Napjainkban ismét kezd egyre népszerűbb lenni. Szerezz be magadnak egy dobozzal, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!

A Vitaking Echinacea készítménye 250mg bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz kapszulánként, ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.

Terhesség vagy szoptatás idején nem ajánlott a fogyasztása!

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben

OGYÉI bejegyzési szám: 19603/2017

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Még nincsenek értékelések.

„Echinacea (Bíbor kasvirág) (90)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&