Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Amino Primo Maracujás Aminosav Italpor (360g)

14.990 Ft
11.990 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Amino Primo Maracujás Aminosav Italpor (360g)

Esszenciális aminosav italpor maracuja ízesítéssel

Az Amino Primo esszenciális aminosav  ideális arányban tartalmazza a felnőtt szervezet igényét a nyolc fehérje építő aminosavból. Ezek a fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán és a valin.

Az Amino Primo termék italpor változata, maracuja gyümölcsporral és Fittcukorral ízesítve. (A Fittcukor egy alacsony kalória-tartalmú, különleges növényi édesítő).  Egy doboz tartalma 360g.

  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Vegán

Amikor ezeket a tápanyagokat ideális arányban fogyasztjuk az azt jelenti, hogy nem vesznek részt a test anyagcseréjében – egyszerűen szólva nem válik kalóriává – hanem kizárólag a test fehérjéinek felépítésére fordítódik. Mivel a természetben előforduló proteinek aminosav aránya közel sem ideális ebből a szempontból, ezért az elfogyasztott fehérje nagy része kalóriává alakul és csak kisebb része képes az emberi fehérjék felépítésére fordítódni.

Fehérje vagy aminosav?

Az emésztés folyamán az elfogyasztott fehérjék alkotóelemeikre bontódnak, mígnem utolsó lépésként önálló aminosavakra esnek szét. Ekkor a fehérje emésztése befejeződik, és megkezdődhet a második fázis: az aminosavak felszívódhatnak a bélsejteken keresztül, és bekerülhetnek a véráramba. Ezeket az önálló aminosavakat a vér direkt módon odaszállítja a fehérje szintézis helyszínére.

Együnk fehérjeporokat, amelyeket előbb még meg kell emésztenünk, vagy fogyasszuk az azonnal felszívódó esszenciális aminosavakat, megkímélve az emésztőrendszert az emésztés nehézkes folyamatától? A válasz egyértelmű…

Amino Primo italpor

Nincs jó recept minőségi alapanyagok nélkül. Ugyanúgy nincs valódi egészség a test számára szükséges építőelemek nélkül sem.

Egy doboz tartalma 360g Hatóanyagok 1 adagban (12gramm) : Amino Primo 5000mg

Ha szeretnél többet megtudni az aminosavakról, akkor innen letöltheted az
  >>>INGYENES KÖNYVÜNKET<<<

OGYÉI-szám: 30553/2022

Még nincsenek értékelések.

„Amino Primo Maracujás Aminosav Italpor (360g)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&