Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

Akciós csomag hölgyeknek

10.230 Ft

Csomagban kedvezőbb árral! - A tőzegáfonya hiánya miatt ideiglenesen Acai Berryvel
Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Akciós csomag hölgyeknek

Citromos Kollagén steviával (330g)

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. Az egyik legfontosabb alkotóeleme csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. A Vitaking Kollagén termék PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citrom ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11 g, melyből 9 g a fehérje (kollagén) tartalom.

5 790 Ft 5 211 Ft

Tőzegáfonya koncentrátum – Vitaking

A tőzegáfonya a három Észak-Amerikában őshonos gyümölcs egyike, a fekete áfonya és a szőlő mellett. Ez a termék egy különleges kivonat, tőzegáfonya koncentrátum porítva 50:1. Egy kapszula megfelel 4200 mg friss tőzegáfonyának. (napi adagja, ami 3 kapszula, megfelel 12600 mg tőzegáfonyának) Ha tőzegáfonya készítményt vásárol, mindig nézze meg a címkén az összetevők listáját!

2 850 Ft 2 565 Ft

Haj, bőr, köröm komplex (30) – Vitaking

A Vitaking Haj, bőr, köröm komplex készítmény speciálisan a szép és egészséges haj, bőr, köröm megtartására szolgáló készítmény.  Tartalmaz többek között kolint, inozitolt, l-cysteint, mezei zsurlót és MSM-et is. A zsurlóban lévő szilícium-dioxid segít fenntartani a haj, a köröm és a bőr optimális állapotát.

1 590 Ft 1 431 Ft

Még nincsenek értékelések.

„Akciós csomag hölgyeknek” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&