Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

GAL Fenu-C+

13.790 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

GAL Fenu-C+

90 darab kapszula, FenuMAT™ technológiás készítmény, a C-vitamin szint folyamatos magasan tartására.

A FenuMAT™ és liposzómás technológiák ötvözete új távlatot nyitott a C-vitamin szint növelésében, méghozzá kizárólag természetes összetevők felhasználásával.

A C-vitamint természetes foszfolipidek által képzett liposzómákba zárják, majd azokat görögszénamagrostból előállított hidrogél-rendszerbe ágyazzák. Ennek révén már alig 360 mg így feldolgozott C-vitamin egyszeri bevétele is úgy megemeli a C-vitamin szintet, amennyire hagyományos C-vitamin semmilyen dózisa sem képes, de hozzá még liposzómásan feldolgozott C-vitaminból is grammos mennyiség szükséges, akár 10 g is. Termékünket azoknak ajánljuk, akiknek kifejezett célja a C-vitamin szint maximalizálása, szuprafiziológiás szint elérése, ill. azoknak, akiknek a hagyományos C-vitamin emésztési problémát okoz, vagy csak kényelmetlennek tartják annak napon belüli, egyenletes elosztását.

Adagolás: Napi 1 db kapszula általános használat esetén, míg folyamatos C-vitamin szint maximalizálás céljából akár napi 9 db (pl. 3 db 8 óránként).

Mennyire emeli a C-vitamin vérszintet a Fenu-C+, illetve a sima C-vitamin?

Az alábbi ábra egy 2021-es klinikai vizsgálatról készült, és azt mutatja, hogy mennyire emelte a 14 résztvevő vérszintjét 1000mg Ca-aszkorbát (910mg C-vitamin tartalom) egyszeri bevétele, illetve mennyire növelte azt egyszeri adag a Fenu-C+ 1 grammjából (350mg C-vitamin tartalom) tabletta illetve kapszula formájában. (A CAAS a 910mg sima C-vitamint szedő csoportot mutatja, míg az FC+ a Hybrid-FenuMAT™ technológiával feldolgozott 350mg C-vitamint, azaz a Fenu-C+-t.) [2]Látható, hogy 1000mg Fenu-C+ egyszeri bevétele még rendkívül alacsony C-vitamin vérszint esetén is majdnem 300 µM/L vérszintet eredményezett, ami aztán 4-5 órán keresztül volt 250 µM/L felett, majd kb. 8 órán át 150 µM/L felett tartva. Ezzel szemben a sima C-vitamin majdnem 3x-os mennyisége alig emelte az alanyok vérszintjét, 50 µM/L körüli eredményt is alig 1 órán keresztül elérve.

 

Terméktulajdonságok

– Allergénmentes
– Gluténmentes
– Tojásmentes
– Szójaallergén-mentes
– Tejtermék- és laktózmentes
– Kén-dioxid-mentes
– Cukormentes
– GMO-mentes

– OGYÉI notifikált termék
– TÜV / ISO 9001:2015 minősített gyártási folyamat
– FSC minősített papír-alapanyag
– Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás
– 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Még nincsenek értékelések.

„GAL Fenu-C+” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&