Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Shaker 500ml (Narancssárga) Vitaking

990 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Shaker 500ml (Narancssárga) Vitaking

Leírás

Vitaking Shaker

A Vitaking Shaker egy igen hasznos és célszerű eszköz mindazoknak, akik valamilyen por alapú táplálék-kiegészítőt fogyasztanak. Legyen az multivitamin italporkollagénporított zöldség mix; vagy fehérje. Könnyen elfér  a táskában edzésre menet, könnyű elmosni, nem csepeg, nem ereszt, biciklire is könnyen felrakható, könnyel elfér a kulacstartóban.

A Shaker jellemzői:

-Méret: 500 ml – beosztás a skálán 100 ml-enként -Kiváló minőségű anyag -A benne lévő szita hozzájárul az egyenletes, csomómentes eredményhez -Szivárgásbiztos -Csavaros fedél és sapka -Kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható -Shakernek és kulacsnak egyaránt használható

BPA mentes

A BPA egy szintetikus szerves anyag, amit először 1891-ben állítottak elő. Majd az 50-es évekről kezdték el használni a műanyaggyártásban, mivel szép áttetsző, kemény és ellenálló lesz tőle. Ma rengeteg műanyag termékben van ott a BPA. Ám azt is felfedezték szervezetben az ösztrogénhez hasonló hatást fejt ki, és ez összefüggésbe hozható több egészségügyi problémával.

Ajánlás:

Használat előtt és után mosd el. Használati útmutató: Szénsavas italokat a palack lezárása előtt egy kanállal keverd meg. Élelmiszer tartós tárolására nem alkalmas.

Még nincsenek értékelések.

„Shaker 500ml (Narancssárga) Vitaking” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&