Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

Spirulina 500 mg (180)

4.560 Ft (25.33 Ft / tabletta)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Spirulina 500 mg (180)

A spirulina algáról már az ókori görögök is úgy gondolták, hogy különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szerelem és szépség istennője, Aphrodité páratlan szépségét, ragyogóan selymes bőrét és csillogó haját a tengervíznek illetve a benne rejlő kincseknek: az  iszapnak és az algának és a tengeri sónak köszönhette.

Azokon a tájakon, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek egészségi állapota kiváló, és közülük kerülnek ki a leghosszabb ideig élő emberek is.  Napjainkban a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon az algákat.

A spirulina alga gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje található, továbbá 18-féle aminosavat is tartalmaz.

Tartalmaz rengeteg ásványi anyagot is, pl. kalcium, nátrium, magnézium, vas, kálium, foszfor, mangán, cink, szelén.

A spirulina kiemelkedően magas B12-es vitamin-tartalommal  és vastartalommal  rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mint 450 g sóskában, vagy 320 g májban.

A spirulina B12 vitamin tartalomban háromszor felülmúlja a májat, így a spirulina nagyon jó hatású rosszindulatú megbetegedések és vashiányos vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

OÉTI bejegyzési szám: 4156/2008

Napi ajánlott mennyiség: 2 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Spirulina 500 mg **

Még nincsenek értékelések.

„Spirulina 500 mg (180)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&