Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
fogkefe_navi

EQ NAVI Super nano ezüst fogkefe

790 Ft (790.00 Ft / db)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

EQ NAVI Super nano ezüst fogkefe

Az EQ Navi fogkeféje nem csak a fogápolásban kiváló, a megjelenése is utolérhetetlenül egyedi. Teljesen átlátszó nyél, egyedi színjelöléssel. Ne olvadj be a tömegbe, az EQ Navi fogkeféje ezt biztosítja a számodra!

Az ezüst jótékony tulajdonságai már régóta ismertek. Már a múltban is felhasználták fertőtlenítésre, gyógyászatban, mérgek kimutatására. Az EQ Navi fogkefe az ezüst tulajdonságát használja fel a nanotechnológia segítségével, egy különleges kialakítású fogkefén.

Tulajdonságai:

  • extra puha és antibakteriális sörtéjű fogkefe
  • jól idomul a gyerekek, hölgyek kisebb szájához és a fogaikhoz is
  • komfortos használat
  • A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték (több mint 2100db!) kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

Antibakteriális és „fogselyem” hatás

Az EQ Navi fogkefe antibakteriális hatású és a Dual Bristle System”-nek köszönhetően a legtöbb esetben a fogselymet is helyettesíti.

Mi a „Dual bristle system” (Kettős sörte rendszer)?

  • Dupla sörtés fogkefe
  • A Dual Bristle System segítségével tehetsz a vérző fogíny, foghúzás és a fogágybetegségek súlyos következményei ellen!
  • A puhább, hosszabb és vékonyabb sörték fogselyemszerűen, hatékonyan eltávolítják a láthatatlan baktériumokat és lerakódásokat a fogközökből. Így biztosítja az egészséges fogínyt és fogakat, sőt a friss leheletet és az általános szájhigiéniát is.
  • A rövidebb és vastagabb sörték hagyományos módon megtisztítják a fogaid felszínét. Kíméletes a fogínnyel és fogakkal. A sörték polírozott végűek, hogy ne okozzanak sérülést a fogínynek.
  • A hosszú, vékony. lekerekített végű és polírozott sörték könnyen mélyre hatolnak a résekbe, hatékonyan eltávolítva a baktériumokat és lerakódásokat a fogíny alól is, nem csak a látható részekről. Ezek a sörték az emberi haj századrésze átmérőjűek!

Mi a nanotechnológia?

A nanotechnológia arra a tudományra utal, amely parányi, még mikoszkóp alatt se látható méretű részecskékkel foglalkozik Amikor a hagyományos anyagokat nano részecskékre bontunk, akkor megváltoztatják fizikai és kémiai tulajdonságaikat, egy teljesen új világba lépünk be.

Az ezüstnek számos tulajdonsága van: ibolyán túli sugárzás kibocsájtása, antibakteriális, gombaölő, szagtalanító. Az átlag 25nm átmérőjű ezüst részecskék óriási relatív felületet alkotnak, így jobban érintkeznek a baktériumokkal.

Miért ilyen olcsó, ha ennyire jó?

Azért, mert már nem egy kis mennyiségben gyártott, egyedi termékről van szó, Koreában már az emberek döntő többsége nano fogkefét használ, több tucat országba exportáják, így gazdaságos a gyártása.

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„EQ NAVI Super nano ezüst fogkefe” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&