Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
ion-es-faszenes-fogkefe

EQ Mashimaro Ion faszenes és ezüst fogkefe

940 Ft (940.00 Ft / db)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

EQ Mashimaro Ion faszenes és ezüst fogkefe

Két nagyszerű hatású anyag ötvözete: a faszén és ezüst egy fogkefében!

Rossz lehelet? Elszíneződött fogak? Soha többé!

A faszén nem csak antibakteriális hatása miatt ismert. A népi gyógyászatban régóta használják számos probléma megoldására a faszenet. Porózus szerkezetének köszönhetően a saját súlyának többszörösét képes felszívni. Évszázadok óta használják méregtelenítésre, fertőtlenítésre. Generációk óta bevált szerként alkalmazzák szájszag és sárga fogak ellen a faszén porba mártott fogkefét.

A sörtéken lévő nano ezüst részecskéknek köszönhetően a fogkefének nem csak tisztító, hanem antibakteriális hatása is van. Ezért nem csak a szennyeződések eltávolítására alkalmas, hanem biztosítja a fogak és az íny egészségét.

Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását. A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték (több mint 2100db!) kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

A nano fogkefe kettős sörtéi rendkívül alapos tisztítást tesznek lehetővé. A hosszú, vékony sörték a nehezen elérhető helyeket is elérik, finoman behatolva a fogíny alá is, ahonnan eltávolítják a megtelepedett baktériumokat, így megelőzve a fertőző gócok kialakulását. A rövidebb sörték finoman tisztítják, polírozzák a fogak felszínét, ragyogó mosolyt biztosítva.

A faszenes fogkefe egyedülálló tulajdonsága a fogfehérítés. A bambusz faszén a legismertebb természetes fogfehérítők közé tartozik. A szén eltávolítja a savas lepedéket a fogakról az elszíneződésekkel együtt, amelyeket a dohányzás, kávézás, stb. okoz. A szén biztonságos alternatíva a kemikáliákkal szemben.

Mi a nanotechnológia?

A nanotechnológia arra a tudományra utal, amely parányi, még mikoszkóp alatt se látható méretű részecskékkel foglalkozik Amikor a hagyományos anyagokat nano részecskékre bontunk, akkor megváltoztatják fizikai és kémiai tulajdonságaikat, egy teljesen új világba lépünk be.

Az ezüstnek számos tulajdonsága van: ibolyán túli sugárzás kibocsájtása, antibakteriális, gombaölő, szagtalanító. Az átlag 25nm átmérőjű ezüst részecskék óriási relatív felületet alkotnak, így jobban érintkeznek a baktériumokkal.

Miért ilyen olcsó, ha ennyire jó?

Azért, mert már nem egy kis mennyiségben gyártott, egyedi termékről van szó, Koreában már az emberek döntő többsége nano fogkefét használ, több tucat országba exportáják, így gazdaságos a gyártása.

Használati tanácsok:

Finom nyomást alkalmazzon csak fogmosáskor, elkerülendő a fogíny megsértése és a sörték gyors kopása.
Lehetőleg ne használjon fluoridos fogkrémet (főleg gyerekek ne, akik lenyelhetik).

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„EQ Mashimaro Ion faszenes és ezüst fogkefe” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&