Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft
Vitaking_K2_90
Vitaking-K2-90-termek-cimke

K2-vitamin (MK7) 90 µg (Vitaking) (90 caps)

4.590 Ft (51.00 Ft / kapszula)

Gazdaságos kiszerelés a családnak!
Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

K2-vitamin (MK7) 90 µg (Vitaking) (90 caps)

A K2-vitamin elsődleges feladata, a kalcium – anyagcsere folyamat szabályozása azáltal, hogy a kalciumot a csontokban a megfelelő helyre szállítja, ezzel megakadályozva a nem megfelelő helyeken való lerakódását.

A Vitaking K2-vitamin 90µg VITAMK7® vitamint tartalmaz. A  VITAMK7 ® szabadalmaztatott, természetes fermentációs folyamattal készült all-transz K2-vitamin.

Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során arra kereste a választ, hogy a nyugati civilizációtól távol élő primitív népcsoportok, mitől egészségesebbek és mitől erősebbek mint a legtöbb mai ember. Price megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2-vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében.

Miért fontos a K2-vitamin napi fogyasztása?

  • a K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban
  • segíthet a csontok egészségének megőrzésében azáltal, hogy részt vesz a normál csontozat fenntartásában

Az egészséges emberek szervezetében a K2-vitamint az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. A kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotától függően azonban a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

OÉTI bejegyzési szám: 20237/2018.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
K2-vitamin 90 mcg 120 %

Még nincsenek értékelések.

„K2-vitamin (MK7) 90 µg (Vitaking) (90 caps)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&
Epres D vitamin minta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Nem nyert.
Vitafer vas termékminta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Protein szelet
Próbáld meg újra!
Basic vitamin 1 napi adag
Most nem nyert.
Protein szelet
Nyerj egy kis ajándékot, játssz velünk!
Add meg az email címed, majd pörgesd meg a szerencsekereket! A pörgetések 70%-a nyer. A nyeremények között vitaminok és egészséges édességek találhatók. 
Egy email címmel csak egyszer játszhatsz. Az esetleges további pörgetéseket nem vesszük figyelembe. A nyereményt személyesen a boltjainkban veheted át, vagy a következő webáruházas vásárlásodkor adjuk majd hozzá a csomagodhoz.