Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

25.000 Forintnál
Ft
25.000 Ft

Címke: kimerültség

09.19

8 tipp a kimerültség ellen

  • Szerző: Nagy Péter
  • 2019. September 19.
  • 0 hozzászólás

Gyakran érzed úgy, mintha kimerültek volna az elemeid? Manapság ez igen sokunknál probléma. Ennek hátterében pedig az egészen kicsi hétköznapid dolgoktól akár a komoly egészségügyi problémák is lehetnek. Nézzük meg ezeket és, hogy mit tehetsz ellene?

Magát a kimerültséget sok esetben a stressz, a szorongás, a depresszió, vagy az immunhiányos állapot miatti fertőzések okozzák.
Ezen kívül itt van a cukorbetegség, a hormonok termelésének zavara, úgy mint a mellékvese és pajzsmirigy problémák, a máj-, szív- vagy vesebetegség és a vérszegénység is.

Tovább
04.16

Mit tehetünk kimerültség ellen?

  • Szerző: vitaminpontok.hu
  • 2016. April 16.
  • 0 hozzászólás
kimerültség

A nyugati civilizáció legnagyobb része a kimerültség jelet mutatja, fáradtnak és stresszesnek érzi magát anélkül, hogy tudná az igazi okát.

Nosztalgiával gondolunk vissza akár a száz évvel korábbi mindennapjainkra és problémáinkra, távoli őseink nyugodt életmódja pedig már nem létezik, csak a föld néhány civilizálatlan zugában.

Anélkül, hogy visszakívánnánk az ókori állapotokat, be kell vallanunk, hogy életmódunk anélkül változott meg gyökeresen, hogy testünk bármilyen lényeges változáson esett volna át. Ennek számos negatív következményével találkozunk.

Tovább
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&