Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

25.000 Forintnál
Ft
25.000 Ft

Címke: impotencia

11.19

5 étrendkiegészítő a férfiak egészségéért

  • Szerző: Nagy Péter
  • 2019. November 19.
  • 0 hozzászólás

A tipikus férfi ritkábban veszi rá magát arra, hogy orvoshoz menjen, az pedig, hogy megelőzés céljából étrendkiegészítőket szedjen, még ritkább. Ez baj, hiszen még a férfi szervezetnek is szüksége van bizonyos tápanyagokra, hogy megfelelően működjön.

Nálunk nekem kell arra figyelnem, hogy a fiúk bevegyék a vitaminokat, mert ha én nem kikészítem ki nekik, biztos, hogy eszükbe se jut!

A következőkben pedig bemutatok pár étrendkiegészítőt, amire a férfiaknak figyelnie kellene:

Tovább
06.28

MACA: a több ezer éves energiabomba

  • Szerző: vitaminpontok.hu
  • 2017. June 28.
  • 0 hozzászólás
maca gyökér

A perui maca gumóit az emberek már több ezer éve termesztik.

Az Andok magas hegyvidékein élő lakosok táplálékának fontos részét alkotta, de értékes kereskedelmi árucikket is jelentett számukra. Jótékony hatásának köszönhetően a felsőbb társadalmi osztályok táplálékává vált.

Sok évszázaddal később a maca értékes tulajdonságairól a spanyol hódítók is meggyőződhettek. Hatásáról szerzett ismereteiket magukkal vitték Spanyolországba és így a maca egyenesen a királyi család asztalára került. Később viszont feledésbe merült ez az értékes növény, csupán néhány perui közösségben ismerték. Így volt ez egészen a múlt évszázad hatvanas évekig, amikor is perui, német és amerikai tudósok tanulmányozni kezdték a maca gumóit, mint az „Andok elveszett kincsét”. Klinikai és laboratóriumi vizsgálatok egyaránt alátámasztották jótékony hatását és így világszerte óriási érdeklődés kelt a maca iránt.

Tovább
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&