Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

10.000 Forintnál
Ft
10.000 Ft
Papaya koncentrátum

Specchiasol® Fermentált Papaya koncentrátum (500 ml)

5.880 Ft (11.76 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Specchiasol® Fermentált Papaya koncentrátum (500 ml)

Papaya koncentrátum

A  papaya vagy más néven dinnyefa egy trópusi növény.  Termése nagy, körülbelül 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. Lombkoronája és rajta  fürtökben csüngő termése a pálmafára emlékeztet leginkább. A papaya gyümölcs a dinnyére hasonlít, kérge keskeny és sima, éretlen állapotban zöld színű, érett állapotban narancsos-sárga.

A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben. A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is szokatlanul gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium.

Az erjesztett Papaya hatóanyagai: Saccharomyces boulardii, papain, chymopapain, lizozim, lipáz.

A gyártó

A Specchiasol® gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával és fejlesztésével foglalkozik.
A Specchiasol® az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat, melyeket dokumentálnak a tudományos szakma felé. Kutatásaik segítenek feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a BMP(Good Manufacturing Practice) rendszert. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

Összetevők: Papaya (carica papaya) gyümölcs fermentum, gyümölcscukor, Noni (Morinda citrifolia) gyümölcslé, kálium-szorbát, szodium benzoát, ananászlé, papaya gyümölcspép, természetes ananász aroma, citromsav

Hatóanyagok a napi adagban:

15 ml-ben: Fermentált papayalé 12,75 ml; Noni gyümölcslé 0,75 ml
30 ml-ben: Fermentált papayalé 25,50 ml; Noni gyümölcslé 1,50 ml

Használata: 15-30 ml naponta

30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

Minimum kúra – maximum kúra: Mindig az életmód a meghatározó, de egy általános kúra idejének minimuma három palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack.

Kiszerelés: 500 ml / 16 napi adag

Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó.

OÉTI: 7270/2010

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„Specchiasol® Fermentált Papaya koncentrátum (500 ml)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&