Összetevők

Itt olvashat bővebben termékeink alapanyagairól.

Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Tökmagolaj

A tökmagolaj (pumpkin seed oil) egy igazán kiváló növényi kivonat. A tökmag és a tökmagolaj a népi gyógyászatban, valamint az elmúlt évtizedekben mind a gasztronómiában, mind a szabadforgalmú gyógyhatású szerek listáján is világszerte elterjedt, jó terápiás hatása miatt kiterjedten használják.
Mivel a tökmagolaj igen nagy mennyíségban tartalmaz antioxidánsokat, ezért kiválóan véd a szabadgyökök káros hatásaitól.
A szív- és érrendszeri betegségek ellen a kedvező zsírsav összetétele (Kb. 46% zsírt tartalmaz, amelynek 57%-át többszörösen telítetlen zsírsavak teszik ki) miatt védő hatása van. A vér koleszterin össszetételét kedvezően befolyásolja. Jó hatással van a prosztatára, a húgyhólyagra és a simaizmokra.
A tökmagolaj rendszeres fogyasztása segíti az egészség megőrzését.
  • természetes vitaminforrás a szervezet fokozott E- és A-vitamin szükséglete esetén, például hámhiányos állapotokban a bőr regenerálódásának meggyorsítására
  • betegségek utáni lábadozás időszakában fizikai erőnlét javítására
  • krónikus gyulladásos megbetegedésekben a tünetek enyhítésére, valamint a szervezet védekező képességének fokozására, például idült prosztatagyulladásnál, hólyaghurutnál
  • érelmeszesedési folyamatok lassítására, és keringési zavarok tüneteinek enyhítésére
  • koleszterinszint csökkentésére
A tökmagolaj nagyon gazdag ásványi anyagokban, különösen magnézium, kálium és kalcium tartalma magas, a szelén nyomelemet pedig komplex kötésben, a szervezet számára felvehető formában tartalmazza.
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&