Összetevők

Itt olvashat bővebben termékeink alapanyagairól.

Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Olajfalevél kivonat

A szív és érrendszeri megbetegedések előfordulása a mediterrán országokban igen alacsony, ahol a mindennapos étkezések egyik alkotóeleme az olívaolaj. Az egészséget támogató hatása az olajfának nem csak az olajra korlátozódik egyedül, ahogy nem csak a kardiovaszkuláris rendszerre van jótékony hatással.
Tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy az olajfából származó kivonatoknak, ide értve a leveleket is, van egy saját egészségmegőrző repertoárja, mely legyőzi, vagy ellenáll a fertőző organizmusok támadásának és erősíti az immunrendszert is.
Az olajfalevél fő hatóanyaga az oleuropein. Az olajfalevél-kivonat aktív hatóanyagának nagyon érdekes, figyelemreméltó hatása van a kardiovaszkuláris rendszerre.
  • javítja a koronáriás erek véráramlását
  • csökkenti a vérnyomást és a szabálytalan szívműködés előfordulását
  • kitűnő immunerősítő gyógynövény
  • hatékony a különféle vírusos fertőzések, gombák, baktériumok ellen
1995-ben használták először klinikai terápia során az olajfalevél-kivonatot. Bár még nem telt el azóta hosszú idő, az eredmények nagyon pozitívak. A tapasztalatok alapján egy nagyon ígéretes és különleges hatással rendelkező növényről van szó, melynek a gyógyításban nagyon sokrétű lehet az alkalmazása. A kutatások és klinikai tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy az olajfalevél-kivonat jótékony hatással lehet azoknál a betegségeknél, amelyeket vírusok (pl. influenza, közönséges nátha, hepatitis B, herpes, övsömör, stb.), retrovírusok (HIV), baktériumok (encephalitis), gombák (Candida a.) és protozoanok okoznak.
  • Régóta köztudott az olajfa levélének-, a gyümölcsének- és olajának kivonat fenol komponensének antioxidáns hatása.
  • Jó hatással van a káros koleszterinszintre is.
  • Az olajfalevél kivonat jótékony hat a vér cukorszintjére.
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&