Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

Halolaj

A kutatók kíváncsian vizsgálták, miért kevés a grönlandi eszkimóknál a magas zsírtartalmú étrend ellenére a szív- és érrendszeri megbetegedések száma. A választ az eszkimók fő táplálékában, az omega-3 zsírsavakat tartalmazó halhúsban találták meg.
Az omega-3 zsírsavak kulcsszerepet játszanak a szervezet számos életfontosságú folyamatában: kezdve a vérnyomás és a véralvadás szabályozásától az immunrendszer erősítéséig. Sokféle betegség kezelésében és megelőzésében hasznosak lehetnek.
  • a halolajak bizonyítottan csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
  • a zsírsavak gátolják a vérben lévő vérlemezkék egymáshoz csapódását és az éren belüli vérrögképződést, ami infarktushoz vagy szélütéshez vezethet.
  • az omega-3 zsírsavak csökkentik a vérzsír (triglicerid) szintjét, védenek az érelmeszesedés ellen
  • ezek a zsírsavak javítják a szívben az ingerületvezetést, és így elejét veszik a szívritmuszavarok kialakulásának
A verőérfalban az omega-3 zsírsavak megakadályozzák a plakkok kialakulását, gyakran itt kezdődik az éren belüli vérrögképződés.
A halolajak hatására a verőerek kitágulnak és a szív vérellátása javul.
Az omega-3 zsírsavak általános gyulladáscsökkentőként is igen hatásosak. Sokan veszik hasznát ízületi problémák, bőrfarkas vagy pikkelysömör kezelésébnen.
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&
Epres D vitamin minta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Nem nyert.
Vitafer vas termékminta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Protein szelet
Próbáld meg újra!
Basic vitamin 1 napi adag
Most nem nyert.
Protein szelet
Nyerj egy kis ajándékot, játssz velünk!
Add meg az email címed, majd pörgesd meg a szerencsekereket! A pörgetések 70%-a nyer. A nyeremények között vitaminok és egészséges édességek találhatók. 
Egy email címmel csak egyszer játszhatsz. Az esetleges további pörgetéseket nem vesszük figyelembe. A nyereményt személyesen a boltjainkban veheted át, vagy a következő webáruházas vásárlásodkor adjuk majd hozzá a csomagodhoz.