Dr. Berg technológia – SIKEREK

Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Dr. Berg technológiája
Magyarországon is működik?

.

Egy technológiáról akkor mondhatjuk, hogy működik, ha a technológiát használók, elérik azokat a céljaikat, amit nélküle nem vagy csak nehezen érnének el.

Dr. Berg technológiája Magyarországon is már rengetegszer bizonyított, ami leginkább a Sikerek-ből látható.

Törzsvásárlónk sikere

2016 november elején a Vitaminkirály Rákóczi úti üzletébe mentem a szokásos vitamin adagjaimért, ahova 5-6 éve jártam már.
Addigra sok e-mailt kaptam Dr. Berg videóival, s megkérdeztem, hogy összegyűjtötten is hozzájuthatok-e ezekhez az információkhoz.
Kedvenc munkatársuk Zsámár Zsuzsi fogadott, akitől mindig hiteles és jól működő tanácsokat kaptam. Ismertette Dr. Berg programját, és azonnal el is kezdtem. -14 kg-ot fogytam, amiből 15 hónap után -12 kg-ot tartok is. Energikus lettem, vidám és ismét rendszeresen sportolok. A kozmetikusom ámulva vette észre, hogy rugalmasabb, fiatalos a bőröm, eltűnt a ” banyapúpom”. Mindenki elismer és dicsér.

Köszönöm Zsuzsi, köszönöm Dr. Berg!

Budapest, 2018.02.08.
D.M.

Egy anya sikere

“Kedves Zsuzsi!

Köszönöm, hogy segítetted a DrBerg programon való haladásomat. Sokat jelentett, hogy végig mellettem voltál, és így sikerült megértenem a testem jelzéseit.
A “fogyás” tényleg csak mellékes, pedig ez volt a fő cél induláskor, de ennél sokkal többet tapasztaltam.
Megtapasztaltam, hogy milyen amikor nincsenek éhségrohamai az embernek, hogy nem a puffadás, és a belek feszülése a normális, és milyen furcsa, ha ezek a “tünetek” eltűnnek.
Régebben a reggeli után, mindig kicsit nehéz volt a gyomrom, és tompa lettem, most reggeli után a gyomrom rendben, és energikus vagyok, fejem is friss, és akár délután kettőig nem vagyok éhes. Este pedig már nem “felzabálom” a hűtő tartalmát, hanem alig eszem pár falatot, és nem vagyok éhes.
2.-3. nap elkezdődött egy tompa fejfájás (a fejem tetején, mintha “ráültek volna”), kiderült, hogy nem eszem elég “zöld”-et, és ez a kálium hiány tünete, amit Kálium bevitellel, mindig 20 percen belül tudtam rendezni, illetve elég “zöld” evéssel is megoldódott.
Sokkal több energiám lett (pedig eddig sem panaszkodhattam), és igényem lett a mozgásra (testedzésre).

Köszönök mindent, és további sok sikert kívánok neked, hogy minél több embert tudjál végig vezetni a programon!

Szilvi (Budapest 2016. szeptember)”

MI EZ A PROGRAM?

Beszéld meg Te is Dr. Berg egészség konzultánsunkkal!

Jelentkezz egy INGYENES BEVEZETŐ KONZULTÁCIÓRA!

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&