Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

E-Vitamin 400NE mix Swanson (100)

6.990 Ft (69.90 Ft / gélkapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

E-Vitamin 400NE mix Swanson (100)

100% -ban természetes E-vitamin.

Olyan E-vitamin komplex, amely tartalmazza a d-alfa, d-gamma, d-béta, és d-delta formáját is a tokoferolnak. (A tokoferol az E-vitamin kémiai elnevezése.)

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin. Az egyik leghatékonyabb antioxidáns. A szervezet a májban, a szívben, a zsírszövetekben, az izomzatban, a méhben, a herékben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktározza.

Kutatók szerint a természetes E-vitamin (d-alpha) hatékonyabb és jobban szívódik fel, mint a szintetikus (dl-alpha) változat.

Az E-vitamin természetben előforduló formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívjuk.

A görög ABC első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből legtöbbször az alfa változatot tartalmazzák a boltokban található étrend-kiegészítők.

A másik hármat ritkán találjuk meg, mert drága az előállítása és kiváló magyarázatok születtek arra, hogy kisebb a potenciálja, mint az alfának. Ez bár nem igaz, de jól hangzik.

Nem tudunk mindent az E-vitaminokról, de azt igen, hogy nem a család egy-egy tagjára van szükségünk, hanem az összesre, még ha nem is azonos mennyiségben.

Az E-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.

OÉTI bejegyzési szám: 4637/2009.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Nincs készleten
Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
E-vitamin 400 NE 2240.9

Még nincsenek értékelések.

„E-Vitamin 400NE mix Swanson (100)” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&
Epres D vitamin minta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Nem nyert.
Vitafer vas termékminta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Protein szelet
Próbáld meg újra!
Basic vitamin 1 napi adag
Most nem nyert.
Protein szelet
Nyerj egy kis ajándékot, játssz velünk!
Add meg az email címed, majd pörgesd meg a szerencsekereket! A pörgetések 70%-a nyer. A nyeremények között vitaminok és egészséges édességek találhatók. 
Egy email címmel csak egyszer játszhatsz. Az esetleges további pörgetéseket nem vesszük figyelembe. A nyereményt személyesen a boltjainkban veheted át, vagy a következő webáruházas vásárlásodkor adjuk majd hozzá a csomagodhoz.