Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft
elixir-serrapaptase-ultra

EliXir Serrapeptase Ultra (250 000 IU)

12.900 Ft (143.33 Ft / kapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

EliXir Serrapeptase Ultra (250 000 IU)

A selyemhernyó “gyógyító” ajándéka

A szerrapeptázt, mint az egyik leghatékonyabb, természetes gyulladásgátlót, immár negyed évszázada alkalmazzák az orvosi gyakorlatban Európában és Ázsiában. Legfontosabb felhasználási területe a nemszteroid gyulladásgátlók, köztük a szalicilát és ibuprofen alapanyagú termékek kiváltása.

Ezek közös jellemzője, hogy a szerrapeptázhoz hasonlóan, a gyulladások, például makacs ízületi gyulladás mellett a fájdalmat is hatékonyan enyhítik. Ugyanakkor, a nemszteroid gyulladásgátlók jobban megterhelik a vesét, lasítják a véralvadást, és akadályozza a gyomornyálkahártyában a savaktól megvédő anyag termelődését. Ilyen negatív hatásai a szerrapeptáz enzimnek nincsenek.

A szerrapeptáz egy fehérjebontó, azaz proteolitikus enzim (proteáz), amelyet a Serratia E-15 enterobaktérium termel.

A wikipedián szerratiopeptidáz, Serratia E-15 proteáz, szerralizin, Serratia peptidáz, Serratio peptidáz és Serrapeptáz néven is megtalálható. Tévedés az az állítás, hogy a szerrapeptáz a selyemhernyóból kivont kémiai anyag!
Széleskörben használt gyógyszer Japánban és Európában, az Egyesült Államokban táplálékkiegészítőnek minősítették.

Dr. Hans Nieper, az ismert német orvos szerrapeptázt használt a koszorúér elzáródás megszüntetésére. Úgy találta, hogy megvéd a stroke-al (agyvérzés) szemben, valamint hatékonyabban és gyorsabban eltávolítja az artériás plakkokat, mint az etilén-diamin-tetraecetsavval (EDTA) végzett, rendkívül sikeresnek bizonyuló kezelés.

Dr. Hans Nieper szerint a szerrapeptáz egyszerűen feloldja az erek belső falán kialakuló lerakódásokat és rögöket. További hatása, hogy csökkentheti a visszeres tágulatot.
Az orvos beszámolt arról is, hogy egy kézamputációra váró, illetve egy bypass műtétre előjegyzett beteg esetében, a szerrapeptáznak köszönhetően elkerülhető volt az operáció.

„Sokféle felhasználhatósága és kimagasló egészségvédő tulajdonságai miatt, a szerrapeptáz minden idők legnépszerűbb táplálékkiegészítőjévé válhat” – Dr Markus Barbara.

Számos klinikai felmérés utal a következő pozitív hatásaira:

 • Fibrinolitikus tulajdonságú: feloldja a vérrögöket és csökkenti a vérrögök kialakulását, javítja a vérellátást.
 • Feloldhatja az ateroszklerotikus plakkokat: a szerrapeptáz képes megtisztítani az érfalak belső felületét a lerakódásoktól, amelyek érszűkületet okoznak. Megsemmisítheti az elhalt sejteket, cisztákat, és más gyulladást okozó anyagokat, mindezt vérfalak károsodása nélkül.
 • Gyulladásgátló: hatástalaníthatja a gyulladást közvetítő sejteket, feloldhatja a nyálkát, ezzel elősegítve annak távozását, aminek hatására csökkenhet a gyulladás, felgyorsulhat a gyógyulási folyamat, minimalizálódhat a hegek kialakulása.
 • Fájdalomcsillapító: segíthet a fájdalom enyhítésében, fékezheti azon anyagok felszabadulását, amelyek fájdalmat okoznak a gyulladt szövetekben.
 • Gátolhatja az ödéma kialakulását: segíthet megszüntetni az ödémát és más duzzanatokat, gátolhatja a folyadék felhalmozódását balesetek és gyulladás esetén.
 • Tisztító: támogatja a szervezetből a mérgező anyagok távozását, mivel megköti a nehézfémeket. Erősíti az immunrendszert, helyreállíthatja a szervezet hormonszintjét, felgyorsíthatja a szövetek gyógyulását

Kiválóan alkalmazható más proteolitikus enzimekkel kombinálva az antibiotikumok koncentrációjának célzott emelésére. Ennek köszönhetően a fertőzés rövidebb idő alatt megszűnhet, miközben a szervezet kisebb terhelésnek van kitéve.

Az enzimek hatékonyságát az IU-ban (International Unit, azaz Nemzetközi Egység) megadott érték, és nem a töltősúly nagysága mutatja meg. A 250.000 IU a legmagasabb minőséget garantálja.

Sikerrel alkalmazható minden típusú gyulladás, illetve élettelen, fehérjealapú, szöveti maradványok megszüntetésére, beleértve a vérrögöket, a cisztákat és az érfalon felgyülemlő plakkokat.

A szerrapeptáz enzim fogyasztásával kezelhetőek a gyulladások és a felesleges szöveti maradványok hatására kialakuló tünetek. Jótékony hatásairól a betegek és az orvosok folyamatosan újabb információkkal szolgálnak.

A Serratia E-15 baktériumból kinyert szerrapeptáz egyike a leghatékonyabb természetes gyulladásgátlóknak. Nem csupán a szöveti izgalmat szünteti meg, hanem jelentős ödémaellenes hatása is van: ez azt jelenti, hogy a véráramba kerülve a szervezet bármely pontján képes megszüntetni a folyadék-visszatartást, és ezáltal a duzzanatokat. Mindenfajta duzzanat és gyulladás esetén rendkívüli hatékonyságot mutat, beleértve a fertőzéseket, a sportsérüléseket, a fogászati problémákat és a műtétek utáni gyógyulást. A szerrapeptáz rendkívül hatásosan csökkenti az allergiás tüneteket.

A gyulladások okozhatnak betegségeket, és a betegségek is kiválthatnak gyulladásokat. A betegségek súlyossága és a gyulladások időtartama összefüggésben van egymással. Gyulladás számos egészségügyi állapothoz társulhat, ezért fontos, hogy ne csak a tüneteket, hanem a gyulladás okát szüntessük meg. Ebben rejlik a szerrapeptáz enzim legnagyobb előnye, úgy csökkenti a gyulladásokat, hogy biztonságosan feloldja és lebontja a gyulladt szöveteket.

Fájdalomcsillapítás

Hátfájás, ízületi gyulladás, csontritkulás, migrén, fejfájás, az izmokat és a lágy szöveteket érintő, különösen fájdalmas ibromyalgia kínozza?

A szerrapeptáz ezekre a fájdalmakra is megoldást jelenthet. Csökkentheti a duzzanatot és a gyulladást, kimagasló eredménnyel használható többek között gégegyulladás, torokfájás, arcüreggyulladás, fülgyulladás, Crohn-betegség, fekélyes vastagbélgyulladás (ulcerative colitis), bélgyulladások és műtét utáni panaszok kezelésére.

A gyulladásos folyadékot, a fehérjék lebontásával elfolyósíthatja, csökkentve ezzel a gyulladást és a letapadt nyálka mennyiségét.

A szerrapeptáz egy fehérjebontó, azaz proteolitikus enzim. Természetes anyag, amelyet a selyemhernyó (Bombyx mori) emésztőrendszerében élő, Serratia sp. E-15 enterobaktériumok termelnek. A szerrapeptáz enzimet ellenőrzött fermentációs folyamat során, laboratóriumi körülmények között állítják elő.

ÖSSZETEVŐK:

 • Serrapeptase EliXir – Enzimatikus aktivitása 250 000 IU, egy acido-rezisztens (a gyomorsavnak ellenálló) kapszula 110 mg hatóanyagot tartalmaz.
 • DRcaps™ acido-rezisztens kapszulák ellenállnak a gyomorsavnak, megvédik az enzimet, csak a megfelelő helyen, a vékonybélben oldódnak fel. Innen a véráram segítségével, akadálytalanul eljut a gyulladással terhelt testrészekbe. A tabletta késleltetett lebomlása garantálja a szerrapeptáz optimális felszívódását, valamint azt, hogy hatását a lehető legjobb hatékonysággal fejtse ki.
 • INULIN (probiotikus rost), amely táplálékul szolgál a jótékony bélbaktériumok számára. Ezek a bélbaktériumok B-vitaminokat termelnek, javítják az enzim felszívódását és hasznosulását a szervezetben.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS: Az Elixir Serrapetase szedésével kapcsolatban hangsúlyosan fontos, hogy a többi gyógyszerrel ellentétben éhgyomorra vegyük be, mivel a kapszula a vékonybélben oldódik fel. Ha nem így teszünk, akkor a bevitt étellel együtt kiürül.

 • 80 kg testsúly alatt napi 2×1 kapszula reggel és este éhgyomorra, fél órával étkezés előtt, vagy két órával étkezés után
 • 80 kg testsúly felett napi 2×2

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A kapszulát minél több vízzel kell bevenni. A táplálékkiegészítő nem megfelelő használata, csökkenti az enzim felszívódását és hatását.

OGYÉI nyilvántartási szám: 19843/2017

Figyelmeztetések:

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy érzékeny! Terhesség, szoptatás időszakában és 12 éven aluliaknak a készítmény nem ajánlott!
Amennyiben olyan jellegű betegsége vagy allergiája van, amely orvosi ellátásra szorul, kérjük a készítmény szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.
Ugyan a szerrapeptáz enzim használatának nincs ellenjavallata, a véralvadási zavaroktól szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mivel a szerrapeptáz vérhígító hatású!

Tárolás: Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

EliXir Serrapeptase Ultra (250 000 IU) értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&