Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

10.000 Forintnál
Ft
10.000 Ft
Nature Cookta parajdi só 1kg

Parajdi étkezési só (1kg) CSAK Személyes átvétellel

490 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Parajdi étkezési só (1kg) CSAK Személyes átvétellel

A Parajdi étkezési só egy olyan természetes só, mely kiválóan használható étkezésünk során a hagyományos asztali só helyettesítőjeként.

A Erdélyből származó parajdi só különlegességét az jelenti, hogy az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, majd a védett környezetben teljesen megőrizte természetes állapotát. Rendkívüli mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, a 97%-os NaCl (Nátrium-klorid) tartalma mellett a maradék 3%-ot 84-féle ásványi anyag és nyomelem teszi ki.

A rendszeres és megfelelő arányú sófogyasztás mindamellett, hogy szervezetünk víztartásának szabályozása szempontjából elengedhetetlen, egyéb élettanilag fontos szereppel is bír. A só természetes antioxidánst jelent az emberi testnek, megszabadítja azt a felhalmozódott mérgező salakanyagoktól. Ezen felül sejtvédő hatásával megóvja például agysejtjeinket az elsorvadástól. A vérnyomás szabályozásában, a megfelelő izomzat fenntartásában is jelentős segítséggel szolgál a minőségi só bevitele. A hajszálerek megrepedésétől, illetve a visszeres problémák kialakulásától is védelmet kaphatunk az mindennapos sófogyasztással.

A Parajdi étkezési só rendszeres fogyasztása minden korosztály számára ajánlott!

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„Parajdi étkezési só (1kg) CSAK Személyes átvétellel” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&