Double Helix Water

Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Double Helix Water (DHW)

(15. 875 Ft) 15 ml

“A víznek három halmazállapotát ismerjük: légnemű, folyékony és szilárd. A szilárd halmazállapotút jégnek nevezzük, a folyékonyat víznek, a légneműt párának. Bármelyik halmazállapotról is beszélünk, mindig ugyanarról a molekuláról van szó.

A Double Helix Water® gyakorlatilag nem más, mint színtiszta víz, mely nagy koncentrációban tartalmaz szilárd vízklasztereket (a klaszter szó jelentése „halmaz), mely a víz egy újabb, a fentiektől eltérő negyedik „halmazállapota”.

Amikor sok szilárd vízklaszter van jelen, akkor egy érdekes jelenségnek lehetünk tanúi: a klaszterek a DNS alakjához hasonló kettős spirál formába rendeződnek (innen jön az elnevezése „Double Helix”, helix = „csavarvonal”).

 A szilárd vízklaszter nem más, mint vízmolekula, de a molekulák összetevői közötti távolság kisebb, mint a víz eddig ismert halmazállapotai esetében. Ráadásul a környezet hőmérsékletének semmi köze ehhez a távolsághoz, ezért a Double Helix Waterben található szilárd vízklaszter, ellentétben a jéggel szobahőmérsékleten is szilárd marad, sőt! Nagyon magas hőmérsékleten is! Így tehát semmiképp nem nevezhetjük jégnek.

A szilárd víz klaszter részletesebb leírása és tudományos háttere a Double Helix Water® avagy a homeopátia 200 éves rejtélyének megoldása? című könyvben olvasható. Ebben a könyvben összegezve van a víz ezen új halmazállapotával kapcsolatos minden felfedezés.

double helix water

Mi nem a Double Helix Water?

Sokféle vizet lehet kapni ma a piacon, ezek mindegyike többé vagy kevésbé jótékony hatású, más és más előnyt tulajdonítanak nekik.

A Double Helix Water® (DHW) ezek egyikével sem azonos. A “Double Helix Water”-ben szilárd vízklaszterek vannak jelen szuper tiszta vízben (H2O). Semmilyen gyógyszert, semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz; és semmilyen módon sincs “kezelve”, 100%-ban megőrizte a tiszta H2O eredeti molekuláris felépítését.

A víz ebben a negyedik halmazállapotában teljesen másképpen viselkedik, mint a jég, a folyékony víz, vagy a vízgőz. Úgy hisszük, hogy pontosan ez a különbség az oka annak a figyelemre méltó hatásnak, melyet a fogyasztása révén megfigyelhetünk a testben.

A Double Helix Water palackjában 15 ml (nagyjából 300 csepp) szilárd vízklasztereket tartalmazó szuper tiszta víz van. A napi adagja 6-10 csepp, ami nagyjából egy hónapra elegendő mennyiség egy egészséges ember esetében.”

Forrás: doublehelixwater.hu

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&