Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

Edward Griffin: A világ rák nélkül

2.900 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Edward Griffin: A világ rák nélkül

A világ rák nélkül…avagy a B-17 vitamin története.

A könyv a B-17 vitaminról szól. Arról, hogy létezik egy alternatív gyógymódja a ráknak, egy olyan módszer, amelyet a gyógyult esetek sokasága minősít.

Mivel évente dollár-milliárdokat költenek kutatásra, dollár-milliárdok folynak be a rák kezelésére gyártott gyógyszerek eladásából, az adományok gyűjtése pedig rekordokat döntöget, ma már a rákból élők száma meghaladja a betegség áldozatainak számát.

Ha a megoldást egy egyszerű vitamin jelentené, ez az óriási iparág egyik napról a másikra megszűnne létezni. Ennek eredményeképpen a rák orvoslásának politikája bonyolultabb, mint az azzal foglalkozó tudomány.

A világ rák nélkül egy úttörő könyv, mely feltérképezetlen területre kalauzolja az olvasót, és feltárja előtte, hogyan vált a tudomány a kemény üzleti érdek szolgájává. Ez a könyv olyan döbbenetes információkat tartalmaz, melyektől akár egy birodalom is összedőlhet – és talán így is lesz.

E könyv célja annak bizonyítása, hogy a rák a táplálkozáshoz kapcsolódó hiánybetegség. Nem baktérium, vírus vagy egy titokzatos mérgező anyag okozza a létrejöttét, hanem egy anyag hiánya, mely a modern ember étrendjében nem szerepel. Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük.

A szerző, Edward Griffin, neves író és dokumentumfilm-rendező. Az amerikai Ki Kicsodában is jegyzett szerző híres arról, hogy nehéz témákat választ és mindenki számára érthetően dolgozza fel őket.

Olyan változatos területekkel foglalkozott, mint az Egyesült Államok nemzeti bankrendszere, a régészet és a Föld őstörténete, a nemzetközi pénzintézetek, a nemzetközi felforgató tevékenység és a terrorizmus, az adó története, az Egyesült Államok külpolitikája, a Legfelsőbb Bíróság, az ENSZ, illetve a rák kutatása és annak politikája.

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

Edward Griffin: A világ rák nélkül értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&