Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
2oz_59ml_jar_300dpi_transparent_background

Egyptian Magic krém (59 ml) UTOLSÓ DARAB

9.590 Ft (162.54 Ft / ml)

A beszállító áremelése miatt, már csak 2017.04.10-én éjfélig él a régi ár!
Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Egyptian Magic krém (59 ml) UTOLSÓ DARAB

Univerzális bőrápoló krém (100%-ig természetes összetevőkből kézzel készítve)

“Az emberek választása”

A már 1991 óta piacon lévő Egyptian Magic univerzális bőrápoló krém egy fenomenális regeneráló balzsam, melyet a világ szinte minden táján ismernek és használnak. Ismertségét pusztán a szájhagyománynak köszönheti, ugyanis a gyártó nem költ reklámra, ezért is ilyen egyszerű a termék csomagolása. Nem akarja a vásárlókat befolyásolni egy trendi csomagolással, hisz egy ismert márka esetében nemcsak a parfümöt, tartósítószert, színezéket és alapanyagokat fizetjük meg, hanem bizony a szemrevaló csomagolást és a marketinget is. Az Egyptian Magic krémnél más a helyzet, itt a vásárló valódi, különleges eljárással feldolgozott, hatóanyagokkal teli, valóban hatékony krémet kap a pénzéért.

A gyártó küldetése, ahogyan a miénk is, hogy egyre többen megtapasztalják a krém valódi hatását, bármely ismert, vagy még ismeretlen felhasználási területen.

Tudjuk, hogy sokan küzdenek különböző bőrbetegségekben és teszik kellemetlenné mindennapjaikat. Jó hírünk van számukra! Az Egyptian Magic nem elég, hogy hatékonyan segít a különböző problémákon, megkíméli a szervezetet a különböző kemikáliáktól, tartósítószerektől, ugyanis 6 természetes összetevőből áll csupán.

0% vegyszer, tartósítószer, paraben, parfüm vagy adalékanyag, 100% természetes összetevők:

olívaolaj, méhviasz, méhpempő, virágpor, méz, propolisz

Vásárlóink újabb és újabb sikerekről, ötletekről számolnak be, miközben az égési sérülésektől kezdődően a bőrhibákon, sebhelyeken, ekcémán, érdes bőrön, töredezett hajon, bőrkeményedésen, ráncokon keresztül számos új felhasználási területet fedeznek fel.

Mivel meg vagyunk győződve a termék hatékonyságáról, 100% pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk, amennyiben Neked egyáltalán nem vált be! Csupán küldd vissza nekünk és mi visszafizetjük az árát!

Sokan megpróbálták már házilag elkészíteni a krémet, de a végeredmény sosem az, amit az eredeti termék magában hordoz. Mit gondoltok miért nem utánozta még le egyik márka sem ezt a csodát, aminek a híre körbejárta már a világot? Mert hiába keresik a receptet, az csak egy valaki kezében van.

Figyelem!
Tudomásunkra jutott, hogy a terméket hamisítják. A hamisított terméket Kínában gyártják és az E-bayen, valamint néhány Amazon üzletben árulják. A doboz hasonlít az eredetire, azonban maga a termék állaga és tartalma egyáltalán nem. Hogy biztosan mindig az eredeti terméket használd, kizárólag tőlünk (www.egyptianmagic.hu), vagy hivatalos viszonteladóinknál vásárold meg!

 

Nincs készleten
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&