Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
Fin Flexigél – kollagén (500ml)

Fin Flexigél – kollagén (500ml)

9.450 Ft (18.90 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Fin Flexigél – kollagén (500ml)

Kollagén a rugalmas ízületekért! A kollagén bőrünk és izületeink természetes anyaga, azonban az életkor előrehaladtával csökken a mennyisége szervezetünkben, ilyenkor érdemes pótolni azt.

A termék egyedülálló Colatech®-et, azaz hidrolizált kollagént tartalmaz, amely speciális módszerrel, enzimek segítségével készül. Emellett B vitaminokkal és magnéziummal van dúsítva, melyek kiegészítik és elősegítik a termék hatását. A termék valójában egy jól felszívódó kolloid oldat, amely segítheti az ízületek működését, mozgékonyságát és egészségét. Emellett pozitív hatással lehet a haj, köröm és bőr állapotára.

A Flexigel természetes alapanyagokból készül, teljesíti a legszigorúbb minőségi szabvány a Good Manufacturing Practice (GMP) gyártási előírásait, feketeribizli-koncentrátummal van ízesítve, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Akkreditált vizsgálólaboratóriumban ellenőrzött, sportolók számára alkalmas termék. Nem ismertek káros mellékhatásai. Nem tartalmaz gyógyszert.

Kinek ajánlott a kollagén fogyasztás?

  • növésben lévő gyerekeknek
  • sportolóknak
  • időseknek
  • túlsúlyos embereknek
  • nőknek a változó korban és után
  • nehéz, az ízületeket megterhelő fizikai munkát végzőknek

Egy üveg 500ml kollagént tartalmaz.

Adagolás: az első üvegnél 2 evőkanállal (15ml) javasolt a délelőtti órákban, a második és többi üveg fogyasztásánál 1 evőkanállal javasolt a délelőtti órákban.

Hatóanyagok: 31,34 % hidrolizált kollagén, fekete ribizli sűrítmény, Trimagnézium- citrát, Dexpanthenol, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrocloride, Riboflavin 5’-phosphate sodium

Nem ajánlott 3 éven aluli gyermekeknek. A napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Korlátozott fehérjebevitel (pl. veseproblémák) esetén a termék használatáról kérdezze meg kezelőorvosát!

OÉTI notifikációs szám: 6635/2010

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&