Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
Vitaking Zöldkagyló
Vitaking Zoldkagylo terméktájékoztató

Vitaking Zöldkagyló 400 mg (60)

3.190 Ft
2.990 Ft
(49.83 Ft / darab)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Vitaking Zöldkagyló 400 mg (60)

A zöldkagyló (Perna canaliculus) Új-Zélandon honos kagylófajta. Az Új-Zélandon őshonos maori törzs tradícionális táplálékának számít a zöldkagyló. Ez nem is meglepő, hiszem mint a legtöbb szigetlakó esetében az étrend alapját náluk a tenger gyümölcsei képezik.

A maorik úgy tartják, hogy őseik a tenger gyümölcseinek, és a zöldkagylónak köszönhették, hogy idős korukban is kiváló formában voltak.

Kiváló glükozamin és kondroitin forrás

A glükozamin (C6H13NO5) egy szerves vegyület, ami a porcszövet természetes alkotóeleme. A hétköznapi ételekben nem igazán fordul elő. A kiegészítőkben található glükozamint tengeri kagylók héjából vonják ki. A glükozamint a szervezet nem képes előállítani, így fontos a rendszeres pótlása. a glükozamin átlagos étrendből nem pótolható megfelelő mennyiségben. Ami igazán gazdag forrása ennek az anyagnak azok a tengeri eredetű élelmiszerek, ezek közül is főleg a zöldkagyló.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

Miért olyan népszerű a zöldkagyló?
A glükozaminoglikán (GAG) egy különleges aminocukor, hosszúkás sejtjei szervezetünkbe beépülve elősegíthetik sejtjeink vízmegkötő képességét. Az izületi porcok 70 %-a víz, ha ez erős igénybevétel illetve elöregedés miatt csökken, akkor a porc veszít rugalmasságából.

A Vitaking Zöldkagyló napi adagja ( 2 kapszula) 800mg porított Zöldkagylót tartamaz, melyből a GAG (glükozaminoglikán) tartalom 16 mg.

Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, és időseknek különösen ajánljuk.

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&