Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
Detox Formula (90)
Detox Formula

Detox Formula (90)

5.365 Ft
3.755 Ft
(41.72 Ft / kapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Detox Formula (90)

A mindennapi élet során a szervezetben mérgek, nehézfémek egész sora halmozódik fel. Csakhogy ezeknek nincs keresnivalójuk a szervezetben, mindössze károsítják az egészségünket.

Ez az egyedülálló készítmény segít megszabadítani a szervezetet a káros, mérgező anyagoktól. Speciális összetevői mind a szervezet méregtelenítését segítik, ezáltal hozzájárulhatnak egy egészségesebb élethez.

A termék tartalmaz  humin- és fulvosavakat, melyek  segítenek csapdába ejteni és eltávolítani a testből a felgyülemlett káros anyagokat. Úgy működnek, akár egy mágnes, detoxikálják a testet.

A spirulina és a chlorella alga kitűnő tápanyagforrások, hozzájárulnak a szervezet méregtelenítő folyamataihoz.

A chlorella algát már régóta használják méregtelenítési célokra.

A spirulina algáról már az ókori görögök is úgy gondolták, hogy különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szerelem és szépség istennője, Aphrodité páratlan szépségét, ragyogóan selymes bőrét és csillogó haját a tengervíznek illetve a benne rejlő kincseknek: az  iszapnak és az algának és a tengeri sónak köszönhette.

Azokon a tájakon, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek egészségi állapota kiváló, és közülük kerülnek ki a leghosszabb ideig élő emberek is. Napjainkban a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon az algákat.

 A Detox formulában található vörös alga egy kiváló növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra található tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik.

Kimagaslóan nagy kalcium- és magnéziumtartalma mellett a nyomelemek egész sora biztosítja egyedülálló összetételét.  Ennek köszönheti remek méregtelenítő tulajdonságát.

 OÉTI bejegyzési szám: 7383/2010.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Fulvosav 90 mg **
Huminsav 20 mg **
Klorella 50 mg **
Lithotamnium calcarea 50 mg **
Spirulina 50 mg **
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&