Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
Grapoila_szőlőmagolaj_250ml
Grapoila_szőlőmagolaj_termék cimke_250ml

Szőlőmagolaj – hidegen sajtolt 250 ml – Grapoila

1.770 Ft (7.08 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Szőlőmagolaj – hidegen sajtolt 250 ml – Grapoila

Kitűnően illik salátákhozszószokhozmártásokhoz. Jellegzetes zöldes színe van és az érett szőlőre emlékeztető illata. Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, emellett tartalmaz E és C-vitamint, valamint béta-karotint.

  • Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, masszázsolajként is kedvelik.
  • Lágy összehúzó tulajdonságának köszönhetően segít a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében,
  • sebek gyógyulásában.
  • Kedvezően hat a vér koleszterin szintjére.
  • Erősen antioxidáns hatású, sejtvédő, így csökkentheti a rák kialakulásának lehetőségét.

A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli.

Bővebben a szőlőmagolajról ITT >>>

A felhasznált alapanyagok nem voltak kitéve sem kémiai, sem hőhatásnak sem az előkészítés, sem a préselés során, így megőrizték teljes értéküket!

Miért jó hidegen sajtolt olajokat fogyasztani?

Az ember egészsége nagyban függ életmódjától és táplálkozásától. Sok betegség megelőzhető szervezetünk erősítésével, karbantartásával, a szükséges és hiányzó elemek bevitelével, folyamatos pótlásával.

A hidegen sajtolt növényi olajok támogatják az egészséges életmódot, hiszen gazdagok telítetlen zsírsavakban, ásványi anyagokban és vitaminokban. A növényekben a természet gyógyító ősereje rejlik. A nagyszerű tapasztalatoknak köszönhetően ezt ma már az orvostudomány is elismeri. Elmondhatjuk, hogy a gyógynövényeket a természet kifogyhatatlan patikájának tekinthetjük.

A különleges hidegen sajtolt olajcsaládunk segítségével mindenki könnyen és gyorsan nemcsak ízletes, de egészséges ételeket készíthet.

Fogyasszon naponta 1-2 teáskanálnyi hidegen sajtolt olajat egészsége érdekében!

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&