Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
SW_MilkThistle_500mg_100_
mariatovis

Máriatövis 500mg (100)

2.290 Ft (22.90 Ft / kapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Máriatövis 500mg (100)

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. A máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat.

Megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át.

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előregyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg.

  • A máriatövis egyike a legrégibb gyógynövényeinknek, a népi gyógyászatban századok óta alkalmazzák májbetegségek kezelésére.
  • Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja ez a speciális gyógynövény, amely segít a máj megfelelő működését.
  • A népi gyógyászatban ezen kívül székrekedés, cukorbetegség, szénanátha és visszér kezelésére használták.
  • Serkenti a máj fehérjeszintézisét, és az egészséges májsejt növekedést.

OÉTI bejegyzési szám: 4462/2009

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Máriatövis 1000 mg **
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&