Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
Vitaking_maca-300x300
macaVK_maca_termék leírásVK_maca_termék kép

Maca 500mg (90)

3.680 Ft (40.89 Ft / kapszula)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Maca 500mg (90)

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. Évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben.

  • A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet.
  • Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt. A férfiak mindezeken kívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…
  • Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban.
  • A növényben különösen sok foszfor, vitamin, vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található.

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük.

OÉTI bejegyzési szám: 17518/2016

Napi ajánlott mennyiség: 3 kapszula

Száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Maca gyökér kivonat 500 mg **
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&