Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
drSchulze_örlemény

Dr. Schulze’s Intestinal Formula#2 őrlemény

18.990 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Dr. Schulze’s Intestinal Formula#2 őrlemény

Ez a készítmény egy erőteljes béltisztító formula. Feltételezve a Formula #1 használatát, aminek következtében már rendszeres bélmozgásról beszélhetünk, most eljött az idő, hogy mélyre ássunk, és a hosszú idő alatt felhalmozódott és tárolt hulladékot kitisztítsuk a beleinkből. Ez a készítmény erős tisztító és vákuum hatású. Eltávolítja a régi, megkeményedett fekális anyagot a vastagbél falairól és a kitüremkedéseiből. Ezekben a kinyúlt zacskócskákban, melyek a vastagbél falából nyúlnak ki ragad meg a régi, rothadó fekális anyag. Hogy valóban egészségesek legyünk, ezeket az anyagokat el kell a szervezetünkből távolítani.

Bármely méregtelenítő program első feltétele, hogy a belek aktívan működjenek és tiszták legyenek.
Ezt valósítja meg a Dr. Schulze készítmény páros, aminek a második lépése az Intestinal Formula #2.
Használata kényelmesebb, mint a hasonló eredményt hozó egyéb eljárások.
Kisöpri a belekben lerakódott salakanyagot, ami (nem vicc) akár több kilogramm is lehet.

A Formula #2, a Formula #1-gyel együtt testesíti meg a Bélméregtelenítő Programot, amit mindenkinek ajánlatos évente legalább kétszer elvégezni, még akkor is, ha eddig semmilyen szorulásos, vagy bélbetegséggel kapcsolatos panasza nem volt. Ha pedig szenved ilyentől, akkor évente négyszer ajánlatos elvégezni ezt.

Így alkalmazza a készítményt:

A Formula#2 szedéséhez normális bélmozgásra van szükség. Addig szedje a Formula#1-et, amíg ezt el nem éri. A Formula#2-t napi 5 alkalommal kell szedni. Tegyen 1 púpozott teáskanálnyi port egy fedett edénybe, majd öntsön rá 2,5-3 dl gyümölcslevet. Erősen rázza össze, és azonnal igya meg. Ez 1 órával a reggeli után történjen, majd ½ órával ebéd előtt, ebéd és vacsora között, ½ órával vacsora előtt, végül 1 órával lefekvés előtt. Így lesz napi 5 alkalom. De beveheti a nap bármely időszakában, azonban étkezések előtt vagy után minimum fél órát várjon vele.

A Dr. Schulze’s Intestinal Formula#2 őrlemény összetevői:

Lenmag (Linum usitatissimum), alma pektin (Malus communis), gyógyászati agyag, útifű mag és hüvely (Plantago psyllium), vörös szilfa belső kérge (Ulmus fulva), fehérmályva gyökere (Althaea officinalis), borsmenta levél (Mentha piperita) és aktív fűzfaszén (Salix alba)

Ötlet: Jó hatása van annak, ha minden Intestinal Formula #2 adag után megiszik még 2,5dl folyadékot. Igyon ez alatt a két hét alatt sok folyadékot (tiszta víz, friss gyümölcslé, tea) ez segíti a belek tisztulását. A megfelelő mennyiség valahol 2-4 liter között van naponta. Ez sokat segít a program hatékonyságán.

OÉTI bejegyzési szám: 2977/2008

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Szabadalmaztatott keverék 8500 mg **
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&