Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
drSchulze_Formula

Dr. Schulze’s Intestinal Formula#1 (90 db)

17.390 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Dr. Schulze’s Intestinal Formula#1 (90 db)

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test pedig működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden rendszer, minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat.

Bármely méregtelenítő program első feltétele, hogy a belek aktívan működjenek és tiszták legyenek.

Ezt valósítja meg ez a készítmény, a Dr. Schulze’s Intestinal Formula #1.
Használata egészen egyszerű és biztonságos.

Eddig ez az a termékünk, amivel kapcsolatban annyira egységes volt a pozitív visszajelzés, hogy számunkra is hihetetlen volt. Mindenkinél működik.
Beindítja a bélműködést és olyan rendszeressé teszi, mint az óramű.

1. nap: Vacsora közben vagy közvetlenül vacsora után kezdjen 1db dr. Schulze’s Formula #1-es kapszulával. Akkor működik a legjobban, ha összekeveredik az étellel. Amennyiben nem vacsorázik, feltétlenül igyon meg legalább 2 dl ásványvizet.
2. nap: Ezen a reggelen tapasztalhatja, hogy megnövekedett vagy aktívabb lett a bélmozgása és esetleg az ürített széklet mennyisége. Az állaga is esetleg puhább lett. Amennyiben ne vett észtre semmi számottevő különbséget, vagy a különbség nem drámai, akkor este növelje az adagot egy kapszulával (2db). Ezután emelje minden nap egy kapszulával a mennyiséget minden este, egészen addig, míg drámai különbséget nem tapasztal a bélműködésében. A cél, hogy elérje a napi két-háromszori székletürítést. Ez néhányuknak tovább tarthat, mivel évek során értük el a mostani lusta emésztést, de léteznek paciensek, akiknek elég ehhez MINDÖSSZE EGY kapszula.
3-7. nap: A cél, hogy elérje a minimum kettő, de inkább három székletet naponta. Egy átlagos egészségű embernek el kell érni ezt az első hét valamelyik napján. Amennyiben nem éri el, folytassa a Formula #1 szedését a fent leírtak szerint. Volt ismerősöm, akinek a 15.napon, 15. kapszulánál jött meg a kívánt hatás. Neki korábban hetente egyszer volt széklete. Nincs értelme sietni, hagyjon kellő időt a szervezetének és várja meg a kellő bélmozgást, még akkor is, ha ez hetekig vagy akár egy hónapig is eltart.Attól a naptól, amikor a belek a fentebb leírtaknak megfelelően működnek, elkezdheti az adag csökkentését. Először eggyel, majd kettővel kevesebb kapszulát szedjen be, mindaddig csökkentve, amíg a napi két széklet megmarad. Az emberek 90%-nál egy kapszuláig csökkenthető a napi adag, ritka esetekben naponta két kapszula segítségével érhető el az optimális működés.


A Dr. Schultze’s Formula #1 összetevői:

Platango psyllium (útifű), Linum usitatissimum (lenmag), Zingiber officinalis (gyömbér), Cellulóz, Allium sativum (fokhagyma), Althea officinalis (orvosi ziliz), Mahonia aquifolium (mahonia), Capsicum chinense (kínai paprika)


A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OÉTI szám: 12464/2013
Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
Szabadalmaztatott keverék 675 mg **
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&