Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
vk_karacsonyi_arany-csomag

🎄 Karácsonyi csomag #arany

4.840 Ft
4.355 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

🎄 Karácsonyi csomag #arany

Dőlj hátra, és rendeld meg a család karácsonyi ajándékait kényelmesen, néhány kattintással!

Nem kell tovább törnöd a fejed az ajándékokon, mert a Vitaking szakértő munkatársai már kitalálták a megfelelő összeállítást, ráadásul be is tették egy igazán különleges karácsonyi díszdobozba, így már a csomagolópapírra sem kell időt, pénzt és energiát fordítanod!

Siess, mert a díszdobozos csomagot csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!

Egy újabb nyakkendő, zokni, vagy díszzsebkendő helyett…IDÉN ajándékozz egészséget!

A csomagban található 1000 mg-os C-vitamint a sok természetes összetevő teszi igazán különlegessé. A csomag másik terméke pedig legújabb D-vitamin készítményünk, kapszulánként 4000NE hatóanyag-tartalommal.

Szerezd be most díszdobozos csomagolásban!

Mind a C-vitamin, mind a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Miben különleges a csomagban található C-vitamin?

Ez a C-vitamin készítmény válogatott, minőségi alapanyagokból készült. A sok természetes összetevő teszi igazán különlegessé. Minden egyes tabletta rengeteg citrus bioflavonoidot tartalmaz, valamint sok acerola és csipkebogyó található benne. A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul víz-oldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása.

Ha fontos Neked, hogy minél természetesebb formában pótold szervezetedben a C-vitamint, ez a készítmény megfelelő választás. Az 1000mg C-vitamin mellett minden tabletta tartalmaz még 50mg citrus bioflavonoidot, 50mg acerolát (barbadoszi cseresznye), valamint 10mg csipkebogyót is.

Miért fontos a D-vitamin?

Az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. Akik így élnek, azoknak célszerű odafigyelni arra, hogy megfelelő D-vitamin pótláshoz jussanak.

A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és az egészséges izomfunkció fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez.

A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Mint már volt szó róla, sok ember, különösen télen, nem jut elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. A szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány.

Sokszor a fiatalok sem jutnak elegendő napfényhez, és ez által D-vitaminhoz sem. Gondoljon bele! Úgy élnek, mint a vámpírok. Hajnalig ébren vannak, majd a fél napot átalusszák. Légkondicionált autóval mennek iskolába és jönnek haza, esetleg abban várják meg, míg szüleik bevásárolnak a boltban. Napsütésben alig tartózkodnak, pedig fontos lenne!

Minden csomag az alábbi 2 terméket tartalmazza:

C-vitamin 1000mg (bioflavonoidokkal) 90 tabletta

D3-vitamin 4000 NE (90 kapszula)

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&