Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

testszerviz

testszerviz

Ez egy olyan sok évnyi tapasztalaton és számos forrásból táplálkozó életmód és szemléletmód rendszer, amely a személyes tapasztalás szintjére képes hozni minden egyes ember számára az „élni jó” üzenetét és érzését. Hosszútávon és odaadó igyekezettel alkalmazva hatékonyan javítja a testi közérzetet, és hozzájárul az emberi test egyre harmonikusabb működéséhez.

Se a Testszerviz Technológia megalkotói, és egyetlen Testszerviz Konzultáns vagy Tréner se tesz semmilyen előzetes ígéretet vagy nem táplál senkiben se konkrét reményt egyetlen testi betegséggel, kóros állapottal vagy kellemetlen tünettel kapcsolatban azok csökkenésére vagy gyógyulására sem.

A Testszerviz Technológia kérdések-válaszok formájában 

1. Mi a Testszerviz Technológia?

A Testszerviz Technológia egy olyan szerzői jogvédelem alá tartozó rendezett módszertan, amelynek alkalmazása során egy olyan személyre szabott étrend és életmód alakítható ki a szolgáltatást igénybe vevő személynek, amely biztosíthatja, hogy ne fogyasszon olyan ételeket és élelmiszereket, amelyek megterhelhetik a szervezetét, valamint a szervezete hozzájuthasson a szükséges tápanyagokhoz a közösen kialakított étrend betartásával. A Technológia alkalmazása növelheti a személy stressztűrő képességét is, és elérhetővé teheti számára a pihentető alvással járó előnyöket.

2. Mi a Testszerviz Technológia alkalmazásának a lényege?

A Testszerviz szolgáltatás során az ügyfél testének megadjuk mindazt a táplálékot, amire szüksége van, nem adunk semmi olyan ételt vagy élelmiszert, amely megterheli a szervezet működését, növeljük a személy testének stressztűrő képességét, és oktatjuk a személy annak érdekében, hogy megtudja, hogyan működik a saját teste. Ennek következtében a szolgáltatás ideje alatt elég tapasztalatra és ismeretre tesz szert a személy ahhoz, hogy a szolgáltatás során kialakított személyre szabott étrendet és életmódot már egyedül képes követni és megtartani olyan mértékben, amennyire csak szeretné.

3. Mit csinál egy Testszerviz Konzultáns?

Egy Testszerviz Konzultáns segítő gondoskodással támogatja az ügyfél életmódváltását a jobb fizikai közérzet megtapasztalása érdekében. A Konzultáns hetente egyszer konzultál a Testszerviz szolgáltatáson részt vevő személlyel, hogy megbeszélje vele, milyen tapasztalatokra tett szert a számára megfelelő étrend és az életmód kialakítása során. A Konzultáns ezen kívül még adatokat ad az ügyfélnek a test működéséről, hogy az életmódváltás a lezajló folyamatok teljes megértése mellett történjen meg.

4. Meddig kell igénybe venni a Testszerviz Konzultáns segítségét?

A Testszerviz konzultáció javasolt ideje legalább három hónap. Előfordulhat az is, hogy ennél több időre van szükség.

Maradt kérdésed? Írd meg és válaszolunk! vitamininfo[kukac]vitaminkiraly.hu

ÉLETMINŐSÉG TESZT! Töltsd ki MOST!

testszerviz

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&