Koronavírus VS erős immunrendszer

Az egészségünk megőrzése és az erős immunrendszer fenntartása jelen helyzetben még fontosabbá vált, mint valaha. Millió féle tanács és hír járja be az internetet. Sajnos sokak fejében a pánik érzése kezd kialakulni, pedig alapvetően az lenne a fontos, hogy tisztában legyünk azzal, miként tudjuk megelőzni azt, hogy a koronavírus minket is hatalmába kerítsen. A legfontosabb kérdés tehát: Mit is tudunk tenni magunkért és családtagjainkért egészségünk megőrzése érdekében?

Első és a legfontosabb, hogy ha lehet maradjunk higgadtak

Egyszerűen fogadjuk el a jelenleg kialakult helyzetet és próbáljunk meg a legjobbat kihozni belőle. Éld ugyanúgy a saját életed, ahogy eddig tetted, mindazzal együtt, hogy fokozottabban figyelj oda a fertőtlenítésre. A pánik egyáltalán nem segít, sőt inkább ront a helyzeten. A rendszeres kézmosás és az immunrendszer erősítése az, amit te személy szerint tehetsz ez ellen a vírus ellen.

Az immunrendszer erősítése

Bizony a legyengült immunrendszert könnyebben kikezdheti bármilyen vírus. Képzeld el, hogy szervezetedben apró kis katonák várakoznak, hogy azonnali intézkedésekkel kiűzhessék a betolakodókat szervezetedből. Azonban ha nem megfelelő a táplálkozásod, vagy antibiotikumot szedtél egy korábbi betegség miatt, esetleg nem figyelsz oda a megfelelő vitaminpótlásra, akkor ezek a bizonyos kis képzeletbeli katonák egyszerűen elgyengülhetnek. A gyenge katonák pedig eszköztelennél válnak az állig felfegyverzett támadókkal szemben. Ezért nagyon fontos most ebben az időszakban, hogy igenis foglalkozz immunrendszered erősítésével és tedd meg a szükséges lépéseket a magas védekezőképesség irányába.

A mindennapos megelőzés váljon rutinná az életedben

Ha megszokod, hogy minden nap beveszed a szervezeted számára fontos vitaminokat, akkor észre sem fogod venni egy idő után, hogy mindez az életed szerves részévé vált. Az egészségnél nincsen fontosabb, hiszen anélkül minden anyagi vagy földi jó élvezhetetlenné válik.

Most ajánlunk is számodra néhány remek immunerősítő koncentrátumot

50 év felettieknek tökéletes megoldás a Multi Senior Profi vitamincsomag, amely 8 féle egymás hatását erősítő vitamint tartalmaz. Elősegíti az immunrendszer erősödését, a fizikai állapot javulását, energetizál és ellátja a szervezetet a számára szükséges ásványi anyagokkal, nyomelemekkel.

14 éves kor felett a Multi Profi Plus napi vitamincsomag szedése ajánlott.
Ez a vitamincsomag kifejezetten az immunrendszer erősítésére szolgál 14 éves kortól egészen 50 éves korig. B1, B50, C vitamin Csipkebogyóval és Acerolával, Mega minerál ásványi anyag és még számos más vitamint tartalmaz, amely hozzájárul egészségünk megőrzéséhez,

A tiniknek kifejezetten a Mega Vitamin Tiniknek nevű csomagunkat ajánljuk és természetesen a kicsikről sem feledkeztünk meg! A legapróbbaknak a Vitaking Gyerek Rágótablettát ajánljuk, amely 17 féle létfontosságú vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Továbbá van még általánosan két szuper immunerősítő csodaszer. Az Olivalevél kivonat amely antioxidáns tulajdonságai révén segíti szervezetünk védelmét a káros hatásoktól, illetve a Cink Immuno rágótabletta, amely a Cink, C – vitamin és Bíbor kasvirág elegyeivel turbózza maximumra az immunrendszerünket.

Bármelyik csomagunkat is választod, 5 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!